sklenice
Zdroj: onelittleproject.com

Pokud patříte k lidem, kteří rádi přidávají do každé části domova osobní nádech, aby byl útulnější a jedinečnější, pak jste již vyzkoušeli DIY se zavařovacími sklenicemi. Dnes vám ukážeme, jak nekonečný může být seznam opětovného využití zavařovacích sklenic. Skleněné nádoby lze znovu použít na dekorace, funkční organizéry, závěsy na zeď, dárky, venkovní vybavení a mnoho dalších.

Námořnický svícen ze zavařovací sklenice

Tento jednoduchý svícen DIY je inspirován kousky mušlí nasbíranými na pláži. Jsou přilepeny na vnější povrch sklenice a vytvářejí krásnou mozaiku inspirovanou přírodou. Dekorace je zakončena provázkovou mašlí, která dokonale ladí s dekorací s plážovou tématikou.

svícen
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Koupelnový organizér na zubní kartáčky

Zavařovací sklenice může být řešením, jak uvolnit horní část toaletního stolku v koupelně.

Zavařovací sklenice: kreativní využití
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Malované skleněné nádoby

Malované sklo je vždy rozkošné! Tento nápad na skleničky je inspirován opakujícími se vzory umělce Pieta Mondriana. Hranice tvarů jsou provedeny pomocí vodícího peel and stick. Poté se nanesou barevné barvy. Tyto sklenice se skvěle hodí jako svícny, venkovní dekorace nebo vázy.

Zavařovací sklenice: kreativní využití
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Kytice před vchodem

Nechte svůj domov na první pohled působit harmonickým a příjemným dojmem díky této jednoduché dekoraci s plaketou. Recyklovaný kus dřeva působí jako pozadí, které vytváří kontrast s čirým skleněným džbánem ozdobeným jednoduchou provázkovou stuhou a jemnou kyticí růží.

Kytici lze podle potřeby obměňovat sezónním aranžmá ze zahrady. Pokud hledáte dlouhotrvající dekoraci, pořiďte si raději umělé květiny.

Zavařovací sklenice: kreativní využití
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Krmítko pro ptáky ze zavařovací sklenice

Udělejte svou zahradu přátelskou k ptákům díky tomuto kreativnímu nápadu! Tento nápad na DIY zavařovací sklenice je levný způsob, jak přilákat ptáky a užít si jejich veselé zvuky.

krmítko
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Pokud patříte k lidem, kteří rádi přidávají do každé části domova osobní nádech, aby byl útulnější a jedinečnější, pak jste již vyzkoušeli DIY se zavařovacími sklenicemi. Skleněné nádoby lze znovu použít na dekorace, funkční organizéry, závěsy na zeď, dárky, venkovní vybavení a mnoho dalších.

Například, můžete si vyrobit námořnický svícen inspirovaný přírodou s mozaikou mušlí nalepených na vnější povrch sklenice, doplněný provázkovou mašlí. Zavařovací sklenice mohou také posloužit jako praktický koupelnový organizér na zubní kartáčky nebo jako dekorativní prvky do interiéru, jako jsou malované skleněné nádoby inspirované uměleckými vzory Pieta Mondriana.

Další možností je využít skleněné nádoby jako kytici před vchodem, která domovu dodá harmonický a příjemný dojem. Tyto kytice lze podle potřeby obměňovat sezónním aranžmá ze zahrady nebo použít umělé květiny pro dlouhotrvající dekoraci. A nakonec, nezapomeňte na ptáky ve vaší zahradě – zavařovací sklenice lze snadno přeměnit na krmítko pro ptáky, které udělá vaši zahradu ještě přátelštější k přírodě.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno