lucerny
Zdroj: www.housebeautiful.com

Zahradní lucerny mohou být stylovým a dekorativním doplňkem vašeho venkovního prostoru po celý rok. Venkovní lucerny jsou ideální pro vytvoření kouzelné atmosféry s hřejivou září, ať už na balkoně, terase nebo na zahradě, a možností je nepřeberné množství. Můžete si koupit závěsné lucerny, které lze zavěsit například na větev stromu nebo pergolu, nebo podlahové lucerny, které můžete jednoduše postavit na terasu, palubu nebo venkovní stůl. Pak jsou tu stále oblíbenější lucerny na svíčky, které se stanou výkladní skříní vašich sloupkových svíček nebo čajových svíček.

Nezapomeňte, že stejně jako u jiných typů světla je nejlepší začít s výběrem zdroje energie, a konkrétně u zahradních luceren (s výjimkou svíček) budete hledat buď lucerny na baterie, nebo na solární napájení. Provoz solárních svítidel je zcela zdarma a lze je umístit kdekoli na zahradě, pokud slunce dokáže dobíjet panel (na zachycení slunečních paprsků na začátku podzimu je ještě čas). Zatímco bateriové lucerny poskytnou stovky hodin světla, než je bude třeba vyměnit. Níže jsme pro vás shrnuli náš výběr nejlepších venkovních luceren.

Sada venkovních luceren

Tato sada stylových luceren jsou odolné proti povětrnostním vlivům a jsou k dispozici v sadě po dvou kusech, mají výklopná dvířka a svíčky na baterie, které jsou ideální pro zkrášlení terasy.

lucerny
Zdroj: www.housebeautiful.com

Lucerna na svíčku

Okouzlete svou zahradu touto nádhernou venkovní lucernou z mořské trávy s rukojetí. Stačí přidat svíčku a voila.

Lucerny pro vytvoření krásného venkovního osvětlení
Zdroj: www.housebeautiful.com

Lucerny v marockém stylu

Oživte prázdný kout zahrady těmito krásnými lucernami v marockém stylu. Jsou lakovány lakem odolným proti povětrnostním vlivům, takže jsou ideální pro nepředvídatelné počasí.

Lucerny pro vytvoření krásného venkovního osvětlení
Zdroj: www.housebeautiful.com

Solární lucerny

S touto sadou dvou solárních luceren s realistickým efektem blikajícího plamene vytvoříte na zahradě úžasný dojem.

Lucerny pro vytvoření krásného venkovního osvětlení
Zdroj: www.housebeautiful.com

Závěsná solární lucerna

Dodejte svému venkovnímu prostoru barevný nádech s touto poutavou závěsnou solární lucernou. Díky jemnému květinovému výřezu a jedinečnému tvaru naplní váš prostor vzorovanou září.

závěsné světlo
Zdroj: www.housebeautiful.com

Velká venkovní solární lucerna

Dodejte svému venkovnímu prostoru jemný barevný nádech s touto modrou venkovní lucernou. Díky svému pouzdru ve stylu zábradlí a dlouhému válcovitému tvaru navodí náladu na každé zahradní party.

venkovní
Zdroj: www.housebeautiful.com

Solární mini drátěné lucerny

Oživte své stromy a vrhněte trochu světla na příští večeři. Jsou šetrné k životnímu prostředí a poháněné solární energií, zavěste je na světlé místo, kde se budou přes den nabíjet, a v noci se automaticky rozsvítí.

lucerny
Zdroj: www.housebeautiful.com

Zahradní lucerny jsou stylovým a dekorativním doplňkem, který dodá vašemu venkovnímu prostoru kouzelnou atmosféru po celý rok. Ideální jsou pro vytvoření hřejivé záře na balkoně, terase nebo zahradě, ať už jde o závěsné, podlahové či svíčkové. Závěsné lucerny lze zavěsit na větev stromu nebo pergolu, zatímco podlahové lze postavit na terasu nebo venkovní stůl. Svíčkové lucerny pak krásně zdůrazní vaše sloupkové nebo čajové svíčky.

Při výběru luceren je důležité zvolit vhodný zdroj energie, ať už na baterie nebo solární napájení. Solární lucerny jsou ekologické a provozně zdarma, pokud je vystavíte dostatečnému slunečnímu záření. Světla na baterie nabídnou stovky hodin světla před nutností výměny baterií. Na trhu je široký výběr venkovních luceren, od odolných sad až po elegantní marocké styly. Solární lucerny s realistickým efektem blikajícího plamene či závěsné solární lucerny s květinovým výřezem dodají prostoru unikátní atmosféru. Pro větší zahrady jsou ideální velké solární, které díky svému designu navodí příjemnou náladu při každé zahradní party.

Podívejte se na další nápady na osvětlení krajiny! 20 nápadů na osvětlení krajiny, které rozzáří exteriér vašeho domu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno