dekorace
Zdroj: www.ehow.com

Snadné a cenově dostupné dekorace na zahradu? Jste si jisti? Ano, jsme, protože jsme shromáždili DIY zahradní řemesla, která jsou jedinečná ve výsledném vzhledu, naprosto zábavná pro výrobu a směšně snadná. Zahrada je jednou z přehlížených částí domu a místo toho, abyste záviděli dobře posekaný trávník sousedům, začněte si vyrábět světlé, veselé a náladové dekorace, které zlepší vzhled zahrady a zpříjemní vám čas strávený venku.

Vyrobte si roztomilé zahradní bytosti z květináčů

Tyto veselé květináče jsou tím nejlepším prostředkem, jak si zahradu zpříjemnit a zútulnit!

Tento nápad na DIY je snadný a bezpečný, aby ho zvládly i děti. Potřebujete terakotové květináče různých velikostí, tavnou lepicí pistoli, barvy v pestrých barvách a fantazii!

DIY nápady pro kutily, které zvládnete za jeden den
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Unikátní zvonkohra z korálků a klíčů

Přidejte na verandu relaxační dekorativní prvek! Tento nápad na zvonkohru zahrnuje staré vintage klíče s okouzlujícími perlami, které společně vytvářejí elegantní ošuntělý zvonkohru.

DIY nápady pro kutily, které zvládnete za jeden den
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Pozinkovaná skladová nádrž se stává rybníkem

Zásobní nádrže jsou skvělým zdrojem nejen pro bazény, ale i pro dekorativní vodní prvky. Oproti malému keramickému květináči proměněnému v jezírko jsou lepší v tom, že jsou poměrně velké a můžete do nich zasadit více druhů vodních rostlin.

Ryby se v tomto prostředí budou cítit dobře také proto, že hladina vody je dostatečná. Jezírko můžete obklopit štěrkem, okrasnou trávou, květináči, aby se snoubilo s přírodní sezónní krásou zahrady.

rybník
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Vytvoření krytu ohniště z dřevěných prken

Ať už vám chybí venkovní prostor, nebo dáváte přednost multifunkčním řešením, tento DIY projekt je úžasný!

Slouží jako konferenční stolek na statku, který skrývá ohniště pro prodloužené noci venku na čerstvém vzduchu. K výrobě krytu lze použít regenerované dřevo. Pro hladký povrch jej obrousíte a poté natřete požadovanou barvou.

DIY nápady pro kutily, které zvládnete za jeden den
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Proměňte staré golfové míčky v roztomilé berušky

Venkovní dekorace berušky mají kouzelnou schopnost oživit a rozveselit venkovní prostředí. Můžete je vyrobit ze starých vrstevnic, říčních kamenů i ze starých golfových míčků.

Tento roztomilý upcyklační nápad míčky zcela promění pouze pomocí barev. Berušky umístěte na zem, vedle zeleniny na zahradě nebo jimi obklopte květináč.

DIY nápady pro kutily, které zvládnete za jeden den
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Představili jsme vám DIY nápady, které jsou nejen cenově dostupné, ale také jednoduché a zábavné. Vytvořte roztomilé zahradní bytosti z květináčů nebo unikátní zvonkohru z korálků a klíčů. Pokud toužíte po vodním prvků, přeměňte pozinkovanou skladovou nádrž na rybník nebo vytvořte kryt ohniště z dřevěných prken. A pro dotek zábavy a rozkoše, proměňte staré golfové míčky v roztomilé berušky. Vaše zahrada bude brzy plná osobitého šarmu a radosti.

Podívejte se na další DIY nápady! DIY police pro vytvoření elegantního prostoru bez nepořádku

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno