zahrada
Zdroj: www.thisoldhouse.com

Snímky před a po jsou jednou z našich oblíbených věcí. Když se poprvé podíváte na venkovní prostor, může být těžké vidět možnost pro kuchyňskou zahradu. Ale jakmile uvidíte, jak vyvýšený záhon zapadá do prostoru, nedokážete si představit, že by se tento prostor vrátil do stavu, v jakém byl předtím. Podívejte se na ty nejlepší zahradní projekty Před a Po.

Zahrada na úzkém bočním dvorku

Na obrázku je jedna z našich nejoblíbenějších proměn zahrady. Ukazuje potenciál zahrady i na menším prostoru. Máte možnost sklízet spoustu bylinek a zeleniny a mít prostor, který by mohli využívat se svými malými dětmi. Někdy je těžké představit si možnosti zahrady na menším prostoru, ale díky tomuto „před a po“ je to naprosto uvěřitelné, že?

Nejlepší zahradní projekty Před a Po
Zdroj: www.gardenary.com

Zahrada podél plotu

Okrajové zahrady se díky svému malému profilu vejdou téměř kamkoli – například do nevýhodného pásu mezi plotem a příjezdovou cestou.

Pokud nemáte dostatek místa na trávníku, aby se mohl věnovat velké zahradě, tento návrh umožňuje využívat všechny výhody pěstování na vyvýšených záhonech. Sklízejte bylinky, zeleninu, ovoce a některé květiny. Bonus: svou zahradu můžete zkontrolovat pokaždé, když vyjdete z domu.

Nejlepší zahradní projekty Před a Po
Zdroj: www.gardenary.com

Přední venkovní prostor

Tato trojice vyvýšených záhonů je dokonalou moderní zahradou. Tyto záhony využívají panelové mříže k maximalizaci pěstebního prostoru. Panelové mříže jsou nejjednodušší na přidání do zahradního prostoru a mohou pojmout popínavé květiny a jedlé rostliny, jako jsou fazole na tyči, okurky, rajčata, cukrový hrášek a fazole fava – vlastně cokoli, co chce šplhat.

Nejlepší zahradní projekty Před a Po
Zdroj: www.gardenary.com

Malá zahrada ve tvaru písmene L

Zahrady ve tvaru písmene L jsou ideálním řešením pro slunná zákoutí ve vašem venkovním prostoru.

Nejlepší zahradní projekty Před a Po
Zdroj: www.gardenary.com

Představili jsme vám ty nejlepší zahradní projekty Před a Po. Snímky před a po patří mezi naše oblíbené inspirace. Při pohledu na venkovní prostor poprvé může být obtížné si představit, jak by kuchyňská zahrada zapadla. Jakmile však uvidíte, jak vyvýšený záhon zapadá do prostoru, nedokážete si představit, že by se tento prostor vrátil do svého původního stavu. Zde je přehled několika našich oblíbených transformací kuchyňských zahrad.

Zahrada na úzkém bočním dvorku je jednou z našich oblíbených proměn. Ukazuje potenciál zahrady i na menším prostoru, nabízí dostatek prostoru pro bylinky a zeleninu a ideální místo pro děti. Okrajové zahrady jsou skvělým řešením pro využití nevyužitých prostor mezi plotem a příjezdovou cestou. Pokud nemáte dostatek místa na trávníku, mohou vyvýšené záhony nabídnout skvělou alternativu. Trojice vyvýšených záhonů v moderním designu využívá panelové mříže k maximalizaci pěstebního prostoru. Jsou ideální pro pěstování různých druhů plodin. Zahrady ve tvaru písmene L jsou perfektním řešením pro slunné zákoutí ve vašem venkovním prostoru.

Podívejte se i na další článek o vyvýšených záhonech! 5 elegantních nápadů na vyvýšené záhony podél plotu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno