|
destilační přístroj
|
|
|
|
host - 56.231 (?) 7.8.2010 23:52
Zdravím,
měl bych pár otázek.
Ty ceny a kometář se týkají toho obrázku?
Co se týká ceny tak ten velkej vyšel přes 4 000Kč a malej něco kolem 2 200Kč ten je na objem 25 L. Jediné změny jsou v konstrukci, kdy jsem zesílil slabé a namáhaneé části.Vše je vytemperováno, aby samovolně nepraskl.Je fakt, že to je stále sklo, ale co jsem udělal jeden z prvních se zesílenou spojkou a zvýšeným výkonem, funguje do dneška to je už víc jak 9let a...
Pokud ano, měl bych zájem o ten malej set, je s naplněným deflegmátorem??
Před pár lety jsem si zušlechťoval plody z mojí zahrádky, pak se mi
poškodil vercajk, když jsem viděl ten obrázek, napadlo mě, že bych mohl zavzpomínat.
Já patří mezi ty co si hrajou jenom na svým malým písečku.
zdraví
wašek
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | < 71, 72, 73, 74, 75 >
|
|
|
|
|
|
host - 33.182 (?), 10.6.2009 11:38
mužeš pochybovat. na tom malem jsem delal dva roky v zavarovacim hrnci -20L neni to zadny pristroj na banku -5L v laboratori..proti normalnimu chladici ma streva z 12mm trubky (9mm) deflegmator je z 50mm (32mm) a napln ma 9mm kulicky misto narezanych trubicek..Nevim, co ti to rika, ale kdyz by si mluvil s nekym, kdo ma skolu -foukač tech. skla, tak ti to vysvetli..jinak ten velky, ma napln, ktera vazi skoro 3kg a je v prumeru pres 60mm delka cele ho pristroje na vysku je 75cm. coz neni take na banku. kdyz budes vzdelany, tak si spocitas plochu deflegmatoru a naplne a zjistis, ze je o mnoho vetsi, nez ma na trhu Destila Brno. tim se dostanes k vyslednemu prouktu, ktery cini 60-70%lihu na prvni prepal..
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 56.231 (?), 7.8.2010 23:52
Zdravím,
měl bych pár otázek.
Ty ceny a kometář se týkají toho obrázku?
Co se týká ceny tak ten velkej vyšel přes 4 000Kč a malej něco kolem 2 200Kč ten je na objem 25 L. Jediné změny jsou v konstrukci, kdy jsem zesílil slabé a namáhaneé části.Vše je vytemperováno, aby samovolně nepraskl.Je fakt, že to je stále sklo, ale co jsem udělal jeden z prvních se zesílenou spojkou a zvýšeným výkonem, funguje do dneška to je už víc jak 9let a...
Pokud ano, měl bych zájem o ten malej set, je s naplněným deflegmátorem??
Před pár lety jsem si zušlechťoval plody z mojí zahrádky, pak se mi
poškodil vercajk, když jsem viděl ten obrázek, napadlo mě, že bych mohl zavzpomínat.
Já patří mezi ty co si hrajou jenom na svým malým písečku.
zdraví
wašek
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VašekB - (38) - 166.20 (?), 22.6.2009 0:12
Také všechny zdravím, letošní úroda bude určitě dobrá, mnozí už kvasí třešně, také višní, renglí, špendlíků, ranných švestek i švestek domácích je spousta. Já to nestačím ani vypít a nejvíce jde u nás na odbyt Ořechový likér, na který jsem sem dával recept. Tak pokud jste ho někdo nevyzkoušeli, tak to letos určitě zkuste. Už máte čas shánět vše potřebné pro jeho výrobu. Velice dobře působí na zažívání a hlavně ho můžete nabídnout jakékoliv návštěvě a ta neodmítne. Tvrdý alkohol může jen málokdo, tím mám namysli hlavně ženy odmítají.
Ten chladič je velice pěkný, no snad i mě se jednou poštěstí si takové luxusní zboží pořídit. VašekB.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lojza Novak - (8) - 3.122 (?), 9.7.2009 0:50
Myslím si že ten chladič je normál.dělám je už od doby co jsem se vyučil (26let).Co se týká ceny tak ten velkej vyšel přes 4 000Kč a malej něco kolem 2 200Kč ten je na objem 25 L. Jediné změny jsou v konstrukci, kdy jsem zesílil slabé a namáhaneé části.Vše je vytemperováno, aby samovolně nepraskl.Je fakt, že to je stále sklo, ale co jsem udělal jeden z prvních se zesílenou spojkou a zvýšeným výkonem, funguje do dneška to je už víc jak 9let a to jsme na něm ze začátku dělali oba.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
Lojza Novak - (8) - 3.122 (?), 9.7.2009 1:02
Oba myslím se sousedem.Ořechovka musí být dobrá, je to výluh a bude lehce nahořklá což žaludku jedině prospěje.Já dělal macerát z listů jedlého kaštanu do 70% lihu. Také dosti zajímavé, hlavně účinek a ta barva. No člověk si vyhraje... Tak zatim zdar.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 231.244 (?), 11.7.2009 1:40
Zdravím Václave. Jen malý dotaz k Ořechovce. Ten rum co se přidává na konci, je normální český rum, co se mu už nesmí říkat rum nebo je to skutečný třtinový rum, jak se mu i v EU smí říkat rum? MacMagor.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | < 71, 72, 73, 74, 75 >
|
|
|
3 důvody, proč si do zahrady přidat ptačí lázeň nebo fontánu
Vodní prvek je pro vaši zahradu stejně důležitý jako půda a slunce. Co kdybyste do své zahrady mohli...
7 způsobů, jak zvětšit malou zahradu
Podívejme se, jak zvětšit malou zahradu. Zelená barva je mnohem silnější, než si myslíte. Je spojová...
Výjimečné rostliny, které nemusíte téměř nikdy zalévat!
Pokud žijete v suché oblasti nebo se chcete podílet na ochraně životního prostředí vysazením zahrady...
10 úžasných bylinek, které můžete stříhat a budou se vám vracet
Trvalky jsou vynikajícím způsobem, jak si udržet zásoby čerstvých bylinek, aniž byste museli každou ...
Pěstování zeleniny: snadné nápady na DIY
Zahrada plná zeleniny není jen o úrodě, ale o celkovém zážitku. Jestliže hledáte inspiraci, jak vyle...
|
|
|
|