Uzeni bucek
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | < 6, 7
|
|
|
|
host - 9.135 (?), 6.12.2016 22:21
Je možné, že používáte nějaký svůj speciální postup solení. Pak ale nehledejte pomoc tady, když jste zapomněl, jak jste to minule dělal. Diskutující to nevědí, pod ruce vám nekoukali. Obvykle se diskutují jen obecně známé postupy. Z toho taky vychází moje i jiné rady.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 114.253 (?), 21.12.2016 12:29
Tak jak dopadlo to masíčko? Jestli jste to solil 7 kg masa na kilo soli tak jste to maso musel nechat ležet v té soli nebo obalit jak řízek a zbytek soli nechal, ale pak vám sůl zůstala a je to maso v pořádku, protože když vtírám podle receptu 15-25 g soli na kilo masa, tak víc soli ani vetřít nejde, zbytek soli přihodím k masu. Pak to zaliji převařenou vychladlou vodou a je to...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.31 (?), 10.1.2017 17:59
v com je zasadny rozdiem pri kombinovanom soleni najprv nasucho a potom lak alebo rovno maso do laku, mne maso z laku bez predosleho nasolenia nasucho prislo viac stavnate a este otazka ked prevarate vodu na lak nieje uz lepsie tam vyvarit aj koreniny?nebude to maso v takom naleve viac vonave?len ci nebude mat taky nalev tendenciu sa skor kazit?diki za odpovede
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | < 6, 7
|
|
|