|
Grilování - uzení
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 109.155 (?), 4.6.2007 13:54, zobrazeno: 293548x
Prosím, máte někdo zkušenost s uzením sýru v udírně? Prosím o radu. Zkoušela jsem - sýr jsem nakrájela+nakrájenou šunku, dala do plátna a zavěsila na cca 2 hod. do udírny. Chuťově to bylo skvělé, ale dosti nevzhledné, nějak se to "nespojilo", takže si každý natočil na vidličku. Domnívám se, že jsem to přehnala s tou šunkou. Můžete mi někdo napsat své zkušenosti? Díky
Adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarda-XXL - (40) - 209.40 (?), 9.10.2007 10:54
Udírnu jsem stavěl já, je vysoká 210 cm a 60x60 cm. Foto je z doby kdy jsem jí stavěl v současné době je z venku oplášťovaná pozinkem. Pod štítem střechy je pak skladováno bukové dřevo. Plánek bohužel nemám,stavěl jsem to "z voleje". Nic složitého na tom není, kostra je z hranolů 6x5 cm a stěny nefalcovaný hoblovaný smrk. Až budu doma, mohu přidat pár detailnějších fotek.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 113.29 (?), 10.10.2007 7:04
Dobrý den, vypadá to opravdu lákavě. Můžete se ještě podělit o vlastní proces uzení, respektive kdy dáváte do udírny maso (je už nahřátá - teplotu..) na jaké teplotě pak držíte vlastní uzení a jak dlouho... díky Aldo.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
|
|
|