Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kdysi jsem tak udíval  často - tvrdý sýr max 30% na kostky 2x2 cm, k tomu salám Junior taky na kostky  - 30 dkg salámu na kilo sýra (jistě by šla i šunka). Zamíchané (příp. s kořením) se to vložilo do silonové punčochy - zhruba kilové kusy. Důležité je hlídat teplotu, aby se sýr spojil a přitom nevytekl. Za 1,5 - 2 hodiny byl sýr kapkového tvaru vyuzený i spojený, chutnalo to skvěle.  Kdo se bojí, může použít salámové střevo, z něj sýr nevyteče, ale čas uzení je delší a kvalita sýra se mi zdála horší.
   Při současné prohibiční ceně tvrdého sýra uzení ztrácí své kouzlo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika