Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Technika sečení křovinořezem, 7.10.2008
citace:"Ale k tématu : doslova mne rve za uši, když slyším, jak někdo střídá otáčky z plna v záběru do pomala při vracení.Nejspíš to nebude až takový problém pro motor, ale můj dojem je ten, že to motoru škodí." Pro motor, který je mazán směsí (2T a... celý příspěvek >
Svářečka x invertor, 2.10.2008
Sice již léta propadlý, ale mám svářečský průkaz na MIG/TIG a autogen. Doma svařuji MIGem, občas invertorem, a když je nouze, tak se nachomýtnu i k trafu. Když tady čtu tu diskusi, říkám si, že to je maso, vařit dobrovolně trafem. Připomíná mi to... celý příspěvek >
Nastaveni predstihu na Vari DMJ-315, 25.9.2008
Myslím, že odtrh 0,3 mm a předstih 3 mm před HÚ nebude špatný. Já mám iskru 1453 a předstih mám taktéž 3 mm před HÚ.
Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008
Radku, neskákejte hned každému na špek ;).
Výběr bubnové sekačky, 19.9.2008
Jdete zbytečně moc proti tomu. Pro 30 arů tazatele je jikov iskra více než dosatečný. Já seču 40 arů 3x ročně a motor jsem poprvé opravoval až teď - po 14 letech, kdy už byla vůle v ložiscích kliky a pístním čepu. U 4 taktů jste neuvedl pravidelnou... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 19.9.2008
Také přihodím jeden lamácký typ, který se nebude moc líbit. Při každém třetím broušení řetězu na brusce přejedu každý omezovák 2x pilníkem. Budiž mi polehčující okolností, že si to po sobě na náhodných místech měřím posuvkou a dostávám se na cca 0,6... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 16.9.2008
Teď jsem Vás nepochopil, neboť známý M.N. zadal dotaz přes formulář a známého u Stihlu na centrále žádného nemá, taktéž já ne. Ostatní jsem napsal a nemám k tomu zatím co dodat. 
Jak se zbavit tesaříka krovového?, 9.9.2008
Nepodléhat panice, měli jsme jednu larvu v kuchyni ve stropním obkladu, a po celé 3-4 roky jsme mu něřekli jinak než "Rudolfek", neboť večer vždy jej bylo slyšet, jak postupně "frézzuje dřevo" - vrzz-vrzz. Postupně se prokousával... celý příspěvek >
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008
Samotného mne udivilo, že je v tom takový rozdíl. S hondou jsem na jednobubnovce sekal, a taky nebyl problém. Přitom jikov iskra 1453 má tabulkových 4,7 HP. Je možné, že to je výkon v provozních otáčkách, zatímco honda udává výkon při max. otáčkách,... celý příspěvek >
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 5.9.2008
Jelikož jsem se rozhodl repasovat svůj 15 let starý motor jikov, půjčil jsem si na sekačku motor honda GXV 160. Jedná se o sekačku BDR 700 (dvojitá bubnovka). Pokud byste někdo zvažoval použití tohoto motoru do této sekačky, pak vás musím varovat, že... celý příspěvek >
MaC 130, 4.9.2008
Já jsem si říkal, co je to za hrozná čísla :-).
Motor jikov, 4.9.2008
Děkuji za srozumitelný popis. Přiznávám, že už jsem zde na fóru nastavení předstihu několikrát hledal, ale doteď jsem ho nenašel. Jinak, na měření předstihu mám přípravek, který se namontuje místo svíčky, takže to mám ještě jednodušší, že nemusím... celý příspěvek >
Zapalovanie na MT 7 Uni, 4.9.2008
Dobrý den. V roce 1993 už společná republika nebyla ;). K věci. Pod pojmem "zapalování nejde," máte na mysli, že motor nechytá, nebo, že ani nehází jiskru, nebo, že cívky ani nevyrábí proud?
Motor jikov, 3.9.2008
Je to možné. Na motoru je nová klika, a je možné, že se starým magnetem nesedí. Díky za info.
Motor jikov, 3.9.2008
Právě jsem zrepasoval tento motor a nastartoval. Motor chytil na druhé zatažení a po chvíli zhasl a už nešel natočit. Sice by mne nenapadlo, že by za takovou chvíli mohlo přestřihnout pero magneta, ale po rozborce jsem zjistil, že mohlo, a to motor... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika