Domácí pekárna



Maty - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (976) - 97.44 (?)
13.12.2009 8:47

Ano máme. Žena si přála pekárnu (vždyť všechny její kamarádky ji mají, že...), tak loni na vánoce se ježíšek pochlapil. Do třech králů manželka stačila napéct tucet chlebů (často s rozporuplným výsledkem), pak na velikonoce mazanec a od té doby se tento báječný přístroj zasunul do špajzu hned vedle zázračného mixéru, fritézy, toustovače a sendvičovače...
Co Vám budu povídat, dva tisíce v čudu a další krám doma... Toť názor muže... Pro úplnost dodávám, že pekárnu máme značky Kenwood, ale ono je to asi jedno...
Martin

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
Stránky: 1,  2,  3,  4   
KramolinLenka - (1) - 78.188 (?), 13.12.2009 0:04, zobrazeno: 64772x

Zdravím zahrádkáře,

máte někdo zkušenosti s domácí pekárnou, se značkou a provozem? Děkuju. LH.

Adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Maty - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (976) - 97.44 (?), 13.12.2009 8:47

Ano máme. Žena si přála pekárnu (vždyť všechny její kamarádky ji mají, že...), tak loni na vánoce se ježíšek pochlapil. Do třech králů manželka stačila napéct tucet chlebů (často s rozporuplným výsledkem), pak na velikonoce mazanec a od té doby se tento báječný přístroj zasunul do špajzu hned vedle zázračného mixéru, fritézy, toustovače a sendvičovače...
Co Vám budu povídat, dva tisíce v čudu a další krám doma... Toť názor muže... Pro úplnost dodávám, že pekárnu máme značky Kenwood, ale ono je to asi jedno...
Martin

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
luiss - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (73) - 215.221 (?), 13.12.2009 9:01

Dobrý den, máme pekárku od Moulinexu, peču v ní chleba, mazance,perník, zadělávám těsto na buchty, těsto na nudle, na pizzu, je pravda že se to brzy ojí, ale sem tam v ní dělám, začátky byly hrozné, dnes peču chléb pivní, jogurtový,s ořechama(ten je výborný)atd atd, stačí jen kouknout na net nebo pustit uzdu fantazie.Máme ji něco přes rok a půl.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 120.31 (?), 13.12.2009 9:22

My máme už asi dva roky etu a chleba z obchodu už nekupujem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 147.34 (?), 13.12.2009 12:15

pekárnu máme asi rok, Moulinex,zpočátku jsme pekli chleba co druhý den, žitný se semínkama, s taveným sýrem, se salámkem, pak veku, je vynikající.Někteří v nich pečou pořád nebo alespoň připravují těsto a pečou v troubě.Dělal jsem v tom i marmeládu, je to paráda... časem to omrzí, ale zatím neskončila ve špajzu, používáme i sendvičovač nebo toustovač... toť další názor chlapa

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 61.6 (?), 13.12.2009 17:34

Při koupi se podívejte, jestli se hnětací metly nemusejí vyndávat po vykynutí. Jinak se vám zapečou do chleba.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 147.34 (?), 13.12.2009 17:47

my máme metly zapečené, po dopečení a vyklopení chleba je musíme takovým háčkem zespoda bochníku vyloupnout, nevím,jak to funguje u ostatních, ale po nakynutí těsta je tahat?to jako v syrovém těstě asi jsou metly zhora?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 61.6 (?), 13.12.2009 18:37

Ne, jsou dole a tahají se přes těsto.
Nebo se metlička po domíchání sama sklopí na dno nádoby.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
babima - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (98) - 143.253 (?), 13.12.2009 18:52

Vlastním pekárnu BM 08 Tesco a jsem sní spokojená mám ji rok a peču 2x-3x týdně, většinou chleba a zadělávám v ní těsto je lépe propracované než když se zadělává ručně.Co se týká háku tak někdy po vyklopení sám zůstane na hřídeli a někdy jej vyndávám háčkem, který byl součásti pekárny.Je fakt, že v chlebu zůstane díra, ale aspoň nám nevadí.Pro Martina pekárna nesmí do špajzu musí stát na lince.Také mětrvalo než jsem se dopracovala k chlebu, který nám moc chutná, je zadělávaný jogurtem.Marie

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
VM - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (83) - 1.194 (?), 13.12.2009 19:04

Pořád uvažuji, kterou pekárnu koupit a zad ji vůbec koupit. Z testů jsem pochopil, že jedině Panasonic sám umí přidávat hrozinky a oříšky ale neumí marmeládu. Tak uvažuji co je lepší. Péct ani vařit neumím a žena říká, že se jí nechce s tím drbat. Zvládne v tom pečení chlap analfabet? Můj požadavek je pouze chleba ale s kurkou 0,5 cm tlustou.  

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika