|
Příspěvky uživatele - 236.1
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mýtus o škvorech, 6.10.2023 Jinými slovy: Vy zahrádkáři jste naivní trubky a my chytří redaktoři si z vás děláme trochu prču. | | Mýtus o škvorech, 6.10.2023 Ale i kdyby ten článek přeložil překladač - napadá vás, jaké zvíře měl autor na mysli? Nebo jen AI dostala zadání napsat článek na téma pochvala domělého škůdce? | |
| | Mýtus o škvorech, 5.10.2023 Nevíte někdo, proč je na stránkách zajhrady.cz stále tento nesmírně zajímavý a poučný článek? Cosi asi čtenář pomyslí? Jestli je míra pravdivosti ostatních příspěvků obdobná, má smysl je číst?
https://www.zahrada.cz/clanky/mytus-o-skvorech/ | | Výstava ovocia Madrid🍎, 4.10.2023 O něco blíž je to tento týden od čtvrtka do neděle do Olomouce na Hortikomlex. Expozice vypadají podobně a odrůdy lze dopěstovat i u nás.
https://www.kudyznudy.cz/akce/podzimni-flora-olomouc-2020-hortikomplex | | Jilm sibiřský - likvidace, 28.9.2023 To jste napsal naprosto přesně. Pak ale nevím, co chcete vlastně poradit. I kdyby někdo znal nějakou účinnou chemii, ten plot se Vám po její aplikaci nevypaří. Není-li možná likvidace vlastními silami, musíte požádat nebo zaplatit síly další. | | Ovocinár zo Smolenice, 18.9.2023 Cukr v ovoci, včetně jabek, vzniká během procesu fotosyntézy. Fotosyntéza je klíčový biologický proces, který umožňuje rostlinám vytvářet vlastní potravu z oxidu uhličitého (CO2) a vody (H2O) za přítomnosti slunečního světla a chlorofylu, který se... celý příspěvek > | | Ovocinár zo Smolenice, 17.9.2023 Upřímně, vy znáte nějakého profesionálního ovocnáře, který by své stromy odlisťoval? Tím nemyslím pozdně letní prosvětlovací řez | | Odrůdy hrušní na moštování, 2.9.2023 Hrušky se moštují v tvrdém stavu. Přezrálé a hniličkovaté nevylisujete. | | Nezralá dýně, 2.9.2023 Dobrý den, potřebuji poradit. Dnes jsem sklidila na zahradě dýně máslové (pět kusů)popraskané po vydatných deštích. Mohu je použít v kuchyni na běžné vaření i pro malé dítě? Dýně nejsou ještě zralé. Děkuji za odpovědi. | | Je to spartan?, 1.9.2023 Přesazením nic nevyřešíte. Stromek přeroubujte opravdovým Spartanem. | |
| | Prosba o určení, 29.8.2023 Gilhaven Red. Jednoznačně. | | Poškození kanadské boruvky, 27.8.2023 A je to tady zase. Znovu o borůvkách. Už to není paní Vlaďka, ani Borůvky chřadnou, ale mentální úroveň vlákna je stejná. | | Sweet Tango 🍎, 27.8.2023 Správný název je Swee Tango, případně Sweetango. | | Borůvky chřadnou, 12.8.2023 Ještě, že tu ta planá debata o chřadlých borůvkách běží. Jinak by bylo fórum dočista uschlé. Nebo přelité. | | Borůvky chřadnou, 1.8.2023 To je celkem jedno, co se použije. Většina výrobců nabízí hnojiva, včetně organominerálních, v pevné i tekuté formě. Tekuté se lépe skladuje (nenavlhne), přesněji dávkuje a rychleji účinkuje. Což při léčbě chlorózy má smysl. | |
|
|
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 > |
|
|
|