Příspěvky uživatele - 204.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o název této rostliny, 28.11.2008
Který z kupovaných substrátu se Vám osvědčil pro pěstování tohoto typu juky?Chystám se na její přesazování a tak co vybrat? Josef.
co je to za květinu? Přísavnice záhadná, 26.11.2008
Diskusi o tomto záhadném druhu sleduji již od začátku a taky by mne moc zajímalo, co to opravdu je. Všechna čest hostu 67.226 za jeho velkolepé pátrání. Pátrejte prosím dále. Josef.
Jahody ze stromu - záhada, 26.11.2008
Jen mi je záhadou, proč se takovéto věci dějí vždycky někde jinde, než u odborníků. Z předchozího příspěvku mám na mysli slova "vykopal jsem červený a žlutý myrobalán a teď mám dva oranžové". Podobná situace je i s tulipány či s kosatci... celý příspěvek >
škůdce, listové hálky?, 13.11.2008
Možná by vlnovníky sežrali draví roztoči, co se v sadech používají proti sviluškám. Rozhodně to stojí za pokus (anebo alespoň nebudete mít svilušky). Josef.
Liliovník tulipánokvětý, 12.11.2008
Hádáme se tu jak nějací hospodští štamgasti o něčem, co není důležité a jeden druhého nepřesvědčíme. Asi to nemá cenu. Josef.
Živý plot z hlohu (Crataegus), 12.11.2008
To mi připomíná likvidaci papouška v souvislosti s ptačí chřipkou (tedy víceméně absurdita). Josef.
Liliovník tulipánokvětý, 12.11.2008
1. Nechápu, jak souvisí katalpa a liliovník (z předchozího příspěvku). 2. Odborné názvosloví je záležitostí systematických botaniků (a myslím, že tu takový přispěvatel není), nikoli zahradníků, zahrádkářů apod. (to nás tady je asi naprostá... celý příspěvek >
O jaký jde jehličnan na fotografii? Cedr, 12.11.2008
Tipuji Cedrus deodara 'Aurea'. (Raději spíše teplejší místo, ne příliš vlhké - aby řádně vyzrál před zimou a nenamrzal). A co ta palma vzadu? Josef.
pennisetum rubrum, 12.11.2008
Je sice opravdu pěkné, ale taky máme zkušenost, že zimu nevydržela. Škoda. Josef.
Topolovka - choroba, 7.11.2008
I toto nejspíše bude nějaký druh houbové choroby - rzi. Postřik např. Baycorem (mám ho úspěšně vyzkoušen proti rzi hrušňové) a dalšími fungicidy. Josef.
O jakou chorobu se jedná? Hledík, růže, libeček, 7.11.2008
Jsou to jistě houbové choroby: u hledíků by to mohla být rez, u růží asi rovněž rez, u libečku snad septorióza celeru. Měla by pomoci chemická ochrana během vegetace, buď preventivní anebo nejpozději při objevení prvních příznaků choroby. Postřiků -... celý příspěvek >
Liliovník tulipánokvětý, 7.11.2008
Takže zatím nic nového. Váš oskenovaný výstřižek z nějakého katalogu nic neřeší: správný český název snad může být jen jeden, ne? Takže liriovník nebo lyriovník? (Nicméně já trvám na liliovníku. Bohužel se mi nepodařilo nalézt příspěvek,. na nějž o... celý příspěvek >
starý kompost, 7.11.2008
Já osobně bych to neřešil, pokračoval bych dále - v tom množství, jaké (předkokládám) máte, se to ztratí. josef.
Buxus, 5.11.2008
Zde bych si trochu dovolil oponovat Daniele: pokud buxus přesadíte nyní, zvětšíte mu ochranu kořenového balu před promrzáním a to by mu mělo jedině prospět. Josef.
Jahody ze stromu, 5.11.2008
Na fotce od Daniely je planika - Arbutus unedo. Na velmi dobře chráněných místech (a s přikrývkou) by prý mohla vydržet i venku, ale to jsem nezkoušel. A když jsem ji koštoval - nic moc. Občas se objeví i v prodeji v zahradních centerech mezi... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika