Rostlinky do schránky - prosím o reference



host - 236.99 (?) 
23.3.2009 10:55, zobrazeno: 9877x

Dobrý den, máte někdo zkušenosti se slovenskou firmou "Rostlinky do schránky"? Objednala jsem si u nich clematis montana Rubens, tak jsem zvědavá, zda dorazí a v jakém stavu. Chtěla bych si tam toho objednat daleko víc, ale bez vašich pozitivních zkušeností s touto firmou si netroufnu. Ráda bych rostlinky objednala co nejdřív, ať můžu včas na jaře zasadit, proto jsem netrpělivá a nechci čekat, jak to dopadne s mou 1. objednávkou. Děkuju. Romana

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host - 18.174 (?), 25.3.2009 23:32

Ahoj. Zkušenosti s nimi mám. Vcelku dobré, občas zamění sortiment. Objednával jsem hlavně trvalky a cibule a hlízy. Stromky a keře ne. Např. bílou šalvěj, vykvetla klasická modro-fialová. Jinak cibule tulipánů dorazily úžasné, zdravé a velké. Ostatní trvalky byly pěkné, už zelené a brzo kvetly. Mají některé věci, které se jinde neseženou, tak u nich už nějakou dobu objednávám. Vadilo mi, že odesílají balíky před víkendem, tj. rostliny zůstanou před víkend na poštách, v teple, zapaří se, začnou rašit atp. V týdnu nemám čas sázet a vyzvedávat balík, takže do víkendu daleko. Psal jsem jim ohl. toho e-mail, ing. Seemann odpověděl, že nebudou chodit na poštu s každým balíkem zvlášť, jak si kdo přeje (dalo by se to napsat i více taktně). Asi čekají, že pošta doručuje non-stop a člověk sedí doma s připravenou lopatou :). Tak si udělej názor sama :). HonzaPM.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 236.99 (?), 27.3.2009 13:21

Ahoj Honzo, děkuju za vyčerpávající informace, těď už i já můžu poreferovat, dneska došel v pořádku clematis i srdcovka nádherná. Nečekala jsem dodávku tak brzy, spíš až nejdřív koncem dubna, tak to příjemně překvapili, vše pečlivě zabaleno, 1. moje slova po vybalení byla, "jéé, plamének, a je živý." Z toho jasně plyne, jak málo jsem věřila tomu, že rostliny přijdou zdravé a v pořádku, a né uhnilé nebo suché. Jsem na mateřské, tak to mám výhodu, že jsem dopoledne byla doma. Dokonce včera dali echo mailem o odeslání zásilky, i když jsem si ho přečetla až pozdě. Jen mě trochu zaskočilo, že srdcovka jsou dva centimetrový lístečky za 60,-Kč, tak doufám, že nebude trvat věčnost, než vyroste. Máš pravdu, že to jednání by někteří prodejci měli trochu vypilovat. asi si ještě přiobjednám nějaké kakosty a škornice, protože mám obavu, že v zahradnictvích na Vysočině trvalky moc nevedou. Hezký den. Romča

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
romila - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (914) - 23.153 (?), 27.3.2009 19:41

V tuto dobu srdcovka začíná teprve rašit, tak by to nemělo být nic neobvyklého. Po odkvětu začne pomalu zatahovat a raší zas až v tuto dobu. M.R.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 191.9 (?), 23.4.2009 19:00

Nikdy více!!! Zásilky odesílají ve čtvrtek, tak-že se balík k vám dostane až v pondělí. Když jsem otevřel krabici, tak jsem nevěřil vlastním očím. Žádné slibované plastové obaly, ale květiny byly zabalené pouze do novin a do krabice zmáčknuté tak, že některé měly polámané větvičky a všechny měly poškozený kořenový bal, jak některý umělec promáčkl i plast. květníky, aby se to všechno do krabice vešlo. A jako perličku na závěr jsem u faktury našel petici, abych se nenechal naočkovat od ještěrů z pekel vesmirni-lide.cz. Musím se přiznat, že takhle mě už dlouho nikdo nena...  Zboží jsem okamžitě reklamoval a v dopise kde jsem popsal ubohý stav rostlin mě bylo odepsáno, že a to cituji"...Reklamovane vady by totiz nemali mat vplyv na dalsi normalny rast rastlin...."

Mají obrovské štěstí, že jsem z Plzně a Břeclav je na druhé straně ČR. Jinak bych je naočkoval co by se do nich vešlo. Objednávat u této firmy jsou opravdu vyhozené peníze.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 93.11 (?), 2.5.2009 19:37

Dobrý den, firma je to asi solidní co se týče kvality, ale s dodávkou je to mnohem horší. Již po druhé jsem si u nich objednala a dodávka mi přišla už když v jiných zahradách vše kvetlo a zrálo.  Jana

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 8.13 (?), 27.5.2009 0:14

Já si unich objednávám již několik let a žádné problémy nemám.Naopak, objednala jsem si 2x (chybně zapomněla jsem, že už jsem objednala) a zavolal mi velmi slušně ze Slovenska jakýsi mužský a upozornil mne na to.Taky mi to klidně mohli poslat 2x a bylo.Jinak pokaždé píšu, kdy chci poslat a taky to tak je.Zato jsem velmi nespokojená jak se změnilo jednání firmy Zahradnictví Petro.Rostliny byly polámané, přerostlé a taky chcíplé.Když jsem na to slušně emailem upozornila, tak mi odkázali na reklamační list. Prostě se chovají jako ty velké zahraniční zahradnické firmy a ty já nemusím.Byly časy, kdy se omluvili, poslali dárek i peníze.Jo, kšeft je kšeft.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 235.12 (?), 28.5.2009 14:37

Mně osobně připadají předražené - oproti jiným- a to i po akčních slevách.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 139.182 (?), 28.5.2009 14:49

objednávala jsem jedině hyacinty, byla jsem nadmíru spokojena, i když si myslím, že ceny mají vyšíí než je "zvykem"

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika