Rostlinky do schránky - prosím o reference

host - 235.12 (?)
28.5.2009 14:37

Mně osobně připadají předražené - oproti jiným- a to i po akčních slevách.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 236.99 (?), 23.3.2009 10:55, zobrazeno: 10024x

Dobrý den, máte někdo zkušenosti se slovenskou firmou "Rostlinky do schránky"? Objednala jsem si u nich clematis montana Rubens, tak jsem zvědavá, zda dorazí a v jakém stavu. Chtěla bych si tam toho objednat daleko víc, ale bez vašich pozitivních zkušeností s touto firmou si netroufnu. Ráda bych rostlinky objednala co nejdřív, ať můžu včas na jaře zasadit, proto jsem netrpělivá a nechci čekat, jak to dopadne s mou 1. objednávkou. Děkuju. Romana

host - 18.174 (?), 25.3.2009 23:32

Ahoj. Zkušenosti s nimi mám. Vcelku dobré, občas zamění sortiment. Objednával jsem hlavně trvalky a cibule a hlízy. Stromky a keře ne. Např. bílou šalvěj, vykvetla klasická modro-fialová. Jinak cibule tulipánů dorazily úžasné, zdravé a velké. Ostatní trvalky byly pěkné, už zelené a brzo kvetly. Mají některé věci, které se jinde neseženou, tak u nich už nějakou dobu objednávám. Vadilo mi, že odesílají balíky před víkendem, tj. rostliny zůstanou před víkend na poštách, v teple, zapaří se, začnou rašit atp. V týdnu nemám čas sázet a vyzvedávat balík, takže do víkendu daleko. Psal jsem jim ohl. toho e-mail, ing. Seemann odpověděl, že nebudou chodit na poštu s každým balíkem zvlášť, jak si kdo přeje (dalo by se to napsat i více taktně). Asi čekají, že pošta doručuje non-stop a člověk sedí doma s připravenou lopatou :). Tak si udělej názor sama :). HonzaPM.

host - 236.99 (?), 27.3.2009 13:21

Ahoj Honzo, děkuju za vyčerpávající informace, těď už i já můžu poreferovat, dneska došel v pořádku clematis i srdcovka nádherná. Nečekala jsem dodávku tak brzy, spíš až nejdřív koncem dubna, tak to příjemně překvapili, vše pečlivě zabaleno, 1. moje slova po vybalení byla, "jéé, plamének, a je živý." Z toho jasně plyne, jak málo jsem věřila tomu, že rostliny přijdou zdravé a v pořádku, a né uhnilé nebo suché. Jsem na mateřské, tak to mám výhodu, že jsem dopoledne byla doma. Dokonce včera dali echo mailem o odeslání zásilky, i když jsem si ho přečetla až pozdě. Jen mě trochu zaskočilo, že srdcovka jsou dva centimetrový lístečky za 60,-Kč, tak doufám, že nebude trvat věčnost, než vyroste. Máš pravdu, že to jednání by někteří prodejci měli trochu vypilovat. asi si ještě přiobjednám nějaké kakosty a škornice, protože mám obavu, že v zahradnictvích na Vysočině trvalky moc nevedou. Hezký den. Romča

romila - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (914) - 23.153 (?), 27.3.2009 19:41

V tuto dobu srdcovka začíná teprve rašit, tak by to nemělo být nic neobvyklého. Po odkvětu začne pomalu zatahovat a raší zas až v tuto dobu. M.R.

host - 191.9 (?), 23.4.2009 19:00

Nikdy více!!! Zásilky odesílají ve čtvrtek, tak-že se balík k vám dostane až v pondělí. Když jsem otevřel krabici, tak jsem nevěřil vlastním očím. Žádné slibované plastové obaly, ale květiny byly zabalené pouze do novin a do krabice zmáčknuté tak, že některé měly polámané větvičky a všechny měly poškozený kořenový bal, jak některý umělec promáčkl i plast. květníky, aby se to všechno do krabice vešlo. A jako perličku na závěr jsem u faktury našel petici, abych se nenechal naočkovat od ještěrů z pekel vesmirni-lide.cz. Musím se přiznat, že takhle mě už dlouho nikdo nena...  Zboží jsem okamžitě reklamoval a v dopise kde jsem popsal ubohý stav rostlin mě bylo odepsáno, že a to cituji"...Reklamovane vady by totiz nemali mat vplyv na dalsi normalny rast rastlin...."

Mají obrovské štěstí, že jsem z Plzně a Břeclav je na druhé straně ČR. Jinak bych je naočkoval co by se do nich vešlo. Objednávat u této firmy jsou opravdu vyhozené peníze.

host - 93.11 (?), 2.5.2009 19:37

Dobrý den, firma je to asi solidní co se týče kvality, ale s dodávkou je to mnohem horší. Již po druhé jsem si u nich objednala a dodávka mi přišla už když v jiných zahradách vše kvetlo a zrálo.  Jana

host - 8.13 (?), 27.5.2009 0:14

Já si unich objednávám již několik let a žádné problémy nemám.Naopak, objednala jsem si 2x (chybně zapomněla jsem, že už jsem objednala) a zavolal mi velmi slušně ze Slovenska jakýsi mužský a upozornil mne na to.Taky mi to klidně mohli poslat 2x a bylo.Jinak pokaždé píšu, kdy chci poslat a taky to tak je.Zato jsem velmi nespokojená jak se změnilo jednání firmy Zahradnictví Petro.Rostliny byly polámané, přerostlé a taky chcíplé.Když jsem na to slušně emailem upozornila, tak mi odkázali na reklamační list. Prostě se chovají jako ty velké zahraniční zahradnické firmy a ty já nemusím.Byly časy, kdy se omluvili, poslali dárek i peníze.Jo, kšeft je kšeft.

host - 235.12 (?), 28.5.2009 14:37

Mně osobně připadají předražené - oproti jiným- a to i po akčních slevách.

host - 139.182 (?), 28.5.2009 14:49

objednávala jsem jedině hyacinty, byla jsem nadmíru spokojena, i když si myslím, že ceny mají vyšíí než je "zvykem"

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz