Uzení klobás studeným kouřem
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 114.253 (?), 16.12.2016 11:58
Uďák musíte mít ošéfovaný, jestli mrzne nebo ne, co chce, přidat dřevo, vzduch, klapa na peci, klapa nebo víko od uďáku.Zkušenosti s teplotiu dáte po jednom uzení. Maso zorvlažuji na 30 20 min a klobásy nikdy. Co 10 min. je obetřu utěrkou, jak rosí a pak už nic.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.31 (?), 16.12.2016 12:25
maso som rozvlazoval klasicky 60-70 stupnov klobasu nie, udil som v plechovej skryni rovno pod masom ci klobasou 4 dni v kuse po 10hodin maso skvele vonave neskutocne po dyme ale uz to nerobim strasne narocne na cas a obsluhu udim teplym dymom 8-10 hodin aby sa maso dalo hned jest ci klobasy ale je to menej aromaticke dymom logicke, viktor
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.31 (?), 16.12.2016 16:00
no ja si to tiez myslim maso vam moze sice krasne vonat ale ako bez tej teploty skrehne aby sa dalo jesť to si neviem predstavit, ked som udil klobasu 4 dni nemeral som stale teplotu v udiarni, ale aj po styroch dnoch udenia mala v sebe viac vody ako ked ju udim teplym dymom, prosto bez tepla sa neda vyrobok opracovat aby sa dal jest iba zadymenim to isto nepojde ale tak to si myslim ja
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|