Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...postup je jednoduchý, priamo pod klobasou či masom urobiť oheň aby vznikla tzv "pahreba" rozžhavené uhlíky. Toto sa zasype drevenými pilinami najlepšie bukové. Ak sú moc suche nebáť sa poliať vodou. verte že to nezhasne a bude to len tlieť cca 3-5 hod. potom sa nechá deň bez údenia a proces sa zopakuje a potom ešte raz. To znamená údiť čo 2 deň. Klobasa 3x, maso 5-6 krát. Zadná celá kýta cca 8-9 krát. Stačí takto. Údi sa tak na Slovensku, Maďarsku, Rumunsku... Dvoležité je potom nechať ešte klobásu aj šunku "odstáť" - vysušiť. Vydrží aj mimo chladničky kde je cca 10-15 st.smiley 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika