Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

maso som rozvlazoval klasicky 60-70 stupnov klobasu nie, udil som v plechovej skryni rovno pod masom ci klobasou 4 dni v kuse po 10hodin maso skvele vonave neskutocne po dyme ale uz to nerobim strasne narocne na cas a obsluhu udim teplym dymom 8-10 hodin aby sa maso dalo hned jest ci klobasy ale je to menej aromaticke dymom logicke, viktor

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika