Křovinořez Garden King - Tv products



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
                     
host - 45.244 (?) 
12.6.2009 16:22
Potvrzuji že dodávana pila je tak na 3-4cm kmínky a to je jediná nepravda co se v reklamě uvádí, na 15 cm jen motorovku ale jak již jsem psal dříve na hoby práci je naprosto vyhovující a je to křovinák, né vyžínač jak někdo uváděl, u mě max. spokojenost, a dnes jsem zahlédl v jednom železářství HECHTA za 2800kč ale nejsem si jist zdali to nebyl jen vyžínač-spěchal jsem a moc jsem se nedíval dolů, takže informaci berte s rezervou.KP
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 12.6.2009 21:59

Myslet, nebo spíše nemyslet si můžete cokoliv, dnes a denně nás všechny přesvědčuje praxe, ČOI a další "ostříži" o opaku! Pro vaše užití ale myslím za cenu jaká je nabízena, bude dostačující.

K.P. , křovinořezy jsou kategorizovány od 1,2 kW výše ! Není rozhodující zda mají strunovou hlavu, nebo nůž ! Je to samozřejmě ale dělení ošemetné jako u pil (hobby, farm).  To jen pan Dr. Podlaha a "odborníci" od M. to hrnou do jedné kategorie ! Nebo snad souhlasíte s jejich názvem "elektrická strunová sekačka" u vyžínače ?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
andy.wise - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (585) - 174.65 (?), 12.6.2009 16:06
2 Martin. Bez ohledu na kvalitu či "kvalitu" výrobku bych takto nevolil z důvodu neserioznosti tohoto prodejce. Zboží vám možná jednou dvakrát vymění, ale možnost vrácení peněz, servisování či případné opravy se zřejmě nedočkáte. Slušně řečeno, nemám s touto firmou pozitivní zkušenosti.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 45.244 (?), 13.6.2009 10:40
Zdravim pana RADKA, nehodlám zde rozvíjet nějakou nekonečnou debatu co a do jaké kategorie se zařazuje protože jsem se s tímto pojmem opravdu nikde nesetkal a ami jsem se o to nezajímal, je možné že se toto rozdělení uvádí pod nějakou šifrou nebo heslem ale jen tak namátkově jsem si pro svoje zdokonalení znalostí vyhledal všechny možné tuzemské dodavatele(ani jsem je nestačil všechny pročíst) ale u těch co jsem četl žádný neuváděl toto rozdělení dle výkonu motoru, ale vždy bylo uvedeno KŘOVINOŘEZ pokud bylo možno namontovat sek. kotouč a to i u motoru 0,65kw což je asi 0,9hp a pro ilustraci to uváděla i dobrá firma Stiga s modelem SB 425 Honda s výkonem 0.83/1.1 a třeba HQ 324Rx 0.8/1,1(firenmí prodejna) KP
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 124.12 (?), 9.7.2014 19:37

Dobrý den, sháním náhradní startér ke křovinořezu garden king, poradíte mi, kde ho sehnat?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 64.180 (?), 5.9.2011 15:52

Tento čínský šmejd je pouze na jedno použití

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 203.178 (?), 20.8.2012 12:44

Bohuzel musim souhlasit s poslednim nazorem - evidentne krovinorez z roku 2009 neni ten samy, jako z roku 2011/2012. Koupila jsem si ho v cervnu 2012 (i na zaklade techto recenzi) a dodnes jsem ho nastartovala 1 a pokosila cca 2 metry ctverecni. Od prvniho pouziti se nevraci starter, prvni reklamace a oprava - okamzite stejny problem, druha reklamace a orpava - technik ho vymenil, ale pro zmenu nejde pridelat na zbytek krovinorezu, protoze je nutna vymena i dalsich soucasti.

Zaroven nedoporucuji koupi pres firmu TV products - jejich servis je velmi spatny a vse zdrzuje. Nedodrzuji sliby (neozvali se pri dokonceni prvni reklamace, 3 tydenni zpozdeni), jejich oprava je nevhodna a neprofesionalni (vymena jedne casti bez toho, aby mi dali instrukce co dal, pripadne se ozvali at jim poslu i zbytek krovinorezu, dalsi zdrzeni nekolik tydnu), a kdyz jsem volala na reklamacni linku, jestli je mozne se nejak domluvit a napr. mi vratit penize (abych si treba jeste pred koncem sezony mohla koupit krovinorez od Mountfieldu...), tak mne pani na reklamacich svou aroganci a pristupem "neobtezujte, mate smulu" nastvala jeste vic.

Chapu, ze je to moje chyba, kupovat si pristroj od teto firmy, uz to neudelam, ale mrzi mne to. Priste si radsi priplatim i nekolik tisic na renomovanou spolecnost, kde mne opravdu berou jako zakaznika a chapou, ze moje nakupy jim plati vyplaty.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 141.87 (?), 28.6.2009 15:51

Našel jsem tuto diskuzi, protože hledám pomoc s řešením problému s tímto křovinořezem. Hledám na stánkách prodejce nějaký odkaz na servis, hlavně tedy pozáruční, ale marně. Tak jsem zvědaný, až jim zavolám v pracovní době na jejich zákaznický servis, co mi poradí, nebo na koho odkážou.

Jsem chalupář a užívám tento křovinořez na víkendové sečení přesně druhým rokem (koupil jsem jej 13.6.2007) a také jsem jej kupoval kvůli ceně. Šlo mi o sekání trávy strunou a z malé části na bažinaté louce trojzubcem nějaké ty lededy za chalupou, kam se s klasickou rotační sekačkou nedostanu. 

Za celou dobu používání jsem neměl s křovinořezem zásadnější problémy. Startování v pohodě (někdy na potřetí, někdy na podesátý), po cca 30min. trvalého sečení, až byl motor rozpálený, tak chcípnul a nešlo jej nastartovat. Musel jsem ho nechat na půl hoďky vychladnout a sekalo se dál. Pravidelně jsem čistil vzduchový filtr. Tento víkend ale nastaly dva zásadní problémy - těsně po záruce :-( Snad mi někdo technicky založený, kdo toto bude číst, poradí, kde hledat závadu.

Nastaruji v pohodě, volnoběžné otáčky v pohodě, ale když přidám otáčky, tak se motor začne dusit, otáčky jdou okamžitě dolů a z výfuku se trošku víc začne čoudit (bílý kouř). Máme na vesnici chlapíka z autoservisu, který všem provádí údržbu sekaček a křovinořezů. Rozebrali jsme karburátor, ten jsme vyčistili a profoukali, zkontrolovali výfuk, sítko v benzínové nádrži, vzduchový filtr, nový benzín a olej v doporučeném poměru, prostě vše, co se dalo. Motor jsme nastartovali a vypadalo to, že je zase vše OK. Ale asi po 20 min sečení se problém opět dostavil. Našel jsem v originál krabici sadu náhradních těsnění, tak jsme všechna těsnění povyměňovali, motor nastartovali, ale problém s otáčkama trvá dál. Při zvýšení otáček se okamžitě motor dusí.

Dnes při sečení se strunovou hlavou se mi při provozu rozpadla a nadobro jsem ztratil pružinu, která zajišťuje povolování struny. Doufám, že prodejce bude umět dodat náhradní nebo aspoň koupím celou novou hlavu. 

Díky za radu, Roman

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 213.141 (?), 28.6.2009 20:41

Obecně, tyto levnější no name stroje mají největší slabinu proti kvalitnějším v úrovni chlazení, kvalitě použitých dílů a korunu tomu dává doporučení nástroje, který stroj přetěžuje a je určený na vyšší výkon. Ale to je právě úmyslné smazání rozdílů a kdo to nezná, nevidí rozdíl. Proto už ty první popisované příznaky bych odhadoval na značné přehřátí stroje a tím, se zřejmě odpařil benzín a motor, jak uvádíte chcípnul, až se ochladil sekalo se dál. Také tímto přehřátím, mohlo dojít k poškození hřídelového těsnění klikovky, což se mohlo projevit jen při vysokých teplotách a nyní je to již netěsné i při běžném provozu. Dále se mohl přidřít píst, což lze snadno zkontrolovat sundáním výfuku, pokud jste to už neudělali. Ten příznak dušení motoru je způsoben tím, že motor má chudou směs, která se  ochuzuje přisáváním tzv. falešného vzduchu(mimo sání, nebo netěsností na sání motoru, nebo vadným hřídelovým těsněním ), kouř zase ukazuje na nízké tlaky motoru - kompresi, proto se ze směsi stává nekvalitně spálený kouř. Motor, který má nízkou kompresi se také dusí při přidání plynu a pokud jej chceme udržet v provozu, musíme úplně jinak nastavit karburátor, značně obohatit směs a nesnažit se motor vytáčet, protože to nejde. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 82.30 (?), 18.5.2010 21:10

Nevíte někdo jestli exsistuje prodejna na objednávku kde se dají k tomuto křovinořezu nakoupit náhradní díly?potřebuji vyměnit karburátor, sjetý z jedné strany, byl špatně nastavený výrobcem, jinak ho mám 3rokem a stále funguje bez problémů.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika