Křovinořez Garden King - Tv products



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
            
host - 0.50 (?) 
29.5.2010 15:09

Odpovím si sám, ano dá se přímo v Tv productu na objednávku.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
      
host - 199.10 (?), 30.6.2010 17:41

Mám ho taky pár let, a začal se dusit. Byl to ucpaný výfuk. Je v něm schovaný lapač jisker, pod plastem není na první pohled vidět. Stačí to sítko vytrhnout, a zase jede.

Lubor

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 82.30 (?), 14.7.2010 19:42

Mě už to začalo hodně zlobit, hřídel se dá otáčet doleva i do prava 3cm od místa kde se nachází trn a startování je asi tak že je duď a nebo, podle nálady, spíše to musím jakoby roztáhnout jako starou motorku ale když naskočí tak jede bez problémů, nedusí se a dále struna se sama odvíjí bez uhozu o zem a př idelší délce než má být začaly značné vibrace které nikdy nebyli, dříve vše fungovalo bez potíží i startování bylo skoro napoprvé, řešit to však nehodlám, pořídím si HECHT 143 který je uživateli velmi dobrý v podobě cena -výkon.Tak i já se přidávám k tém co radí-NEKUPOVAT Garden King   opravdu se to nevyplatí pokud máte na udržbu větší plochy.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 28.193 (?), 30.6.2010 14:57

Pozor u TV Produkt nenakupovat Čínský šmejd!!!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 146.156 (?), 3.8.2010 15:10

Dobry den, nechci zde nastartovat polemiku o zbozi z Ciny, jedno je vsak nutne brati v potaz, ze obcas uz i Cina umi vyrobit kvalitu. Nemusi se az tak jednak jenom o pouzite materialy, ale jak vyplynulo z predchozich prispevku, tak vyrobek muze dobre fungovat ke spokojenosti majitele. Mluvim i z osobni zkusenosti, kdy jsem v minulych letech navstivil nekolik vyrobnich zavodu (ne na krovinorezy) v Cine a mohu konstatovat, ze jsem byl i mile prekvapen, s jakym nasazenim se venuji pracovnici ve vyrobe kvalite. Ono je to cele spise o designu a navrhnutych materialech, nez o spatne odvedene praci (on by totiz ten delnik prisel o praci a to je pro nej dost velka priorita a motivace, na rozdil od mnohych evropskych vyrobcu, kde si obcas zamestanec "dela dle sveho, protoze co by za tak malo penez jeste po nem nekdo neco chtel". Tento prispevek davam i z duvodu, ze rovnez uvazuji o koupi nejakeho levneho krovinorezu (typicky lakomy zakaznik) pro udrzbu bujiciho plevele kolem chalupy cca v rozloze 80 ctver. metru asi tak dvakrat az trikrat v roce. Zbytek osetrovat klasicky travni sekackou. A tak diky za vsechny postrehy a namety, myslim si, ze tento krovinorez muze byt adekvatni mym potrebam a to i vzhledem k cene (neb jsem rozhodnut neutracet penize zbytecne). Jako prirovnani bych rekl: kdyz si chci dojet do blizkeho kramku pro par rohliku, nemusim hned kupovat Mercedes, kdyz to v pohode zvladnu i s Trabantem.

zdravim vsechny "zahradomily".

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 0.50 (?), 3.8.2010 18:19

To ano ovšem mezi Mercedesem a Trabantem je ještě jedna třída, pokud si ho chcete koupit tak prosim ale já vám ho nedoporučuji, vlastním ho sice pár let ovšem je to takový odfláknutý produkt od TV PRODUKT.Pořídil jsem si před několika dny HECHT 143 a věřím i podle ohlasů že sním budu spokojen.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 100.120 (?), 13.5.2011 12:03

Prosím vás o informáciu, kde by som zohnal náhradné diely na krovinorez Garden King.

           Ďakujem Stano

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 144.210 (?), 13.5.2011 14:39

Jedině v TV PRODUKTU.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 88.69 (?), 13.5.2011 20:54

Díly na motor třeba i v prodejně benzínových koloběžek, ale v tv products jsou za 1/3

Lubor

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 209.130 (?), 10.8.2011 19:01

Zdravím, je zde pěkná diskuse o křováku Garden King od TV Products. Sám jej vlastním 4 roky a prací, kterou nadělal, se už zaplatil. Samozřejmě je potřeba myslet na to, že s motorem o objemu 26 ccm nemůžu hnát kotouč jako z cirkulárky (pilový kotouč, který se dá přikoupit je pro kočku; nemá šrank a materiál také není žádný zázrak) trojcípou hvězdu a strunovou hlavu dodávanou v základní výbavě ale v pohodě křovák zmákne. Motor se používá v haldě dalších mašin a jeho typové značení je 1E34F (používá jej i Mountfield ve svých hračkách), díly se dají v pohodě sehnat přes net - tam jsem stáhl i výkres a kusovník rozebraného motoru. Sám jsem měl za léta jen jeden problém - nešel natočit, neházel jiskru na svíčce. Její výměna za tři další nepomohla, tak jsem už myslel, že pojedu do Agrozetu pro novou zapalovací cívku, která tam byla běžně k dostání. Než jsem jel, cívku jsem ještě pro jistotu změřil, jestli není prošvihlá a zjistil že je dobrá. Příčinou závady bylo to, že se povolily šrouby cívky a ta se oddálila od rotoru magneta. Stačilo seřídit, dotáhnout a motor zas jede jak Rus. Doporučuji ještě jednu věc: nepoužívejte různě moderní "super oleje" pro dvoutakty, všechny jsou na houby. Lihovité přísady, co se dnes přidávají do benzínu, tyto "oleje" rozkládají. Já jsem takhle vylágroval Terru, kterou táta používal od roku 1972. Proto radím: starý osvědčený M2T do 95-ky v poměru 1:33. Krmím s tím nejen křovák, ale i dvě motorové pily a zgenerálkovanou Terru.  Zbytkem superoleje jsem natřel plaňky od plotu, ještě dneska jsou pěkně modré. Ještě jedna drobnost - vytáhněte z výfuku síťku, která měla sloužit jako lapač jisker; zanese se a motor netáhne.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika