použití dřeva na uzení nebo grilování
|
|
|
|
Josef. - Diamantový Zahrádkář (2694) - 148.243 (?) 25.2.2017 20:41
J a Olí, pokud bych měl na Vaši otázku odpovědět já - podle svého citu, nikoli zkušeností - pak bych se jalovcového dřeva vůbec nebál.
Ale jsou tu mnohem zkušenější udiči, grilovači.
Josef.
P.S. Vaši reakci s následnám dotazem jsem objevil až nyní, proto jsem se neozval dříve.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | < 6, 7, 8, 9, 10
|
|
|
|
host - 232.120 (?), 12.2.2017 7:33
Děkuji Vám za odpovědi a jen bych chtěl ujistit, že ty tisy(je-li to ono)byly pořezány z důvodu reorganizace místa, kde rostly.(v areálu zkrachované firmy u již zbořeného objektu, kde bude stát do budoucna něco jiného-a několik nepřekážejících tam ještě nechali) J a Olí
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 232.120 (?), 12.2.2017 16:33
Pane Josefe.Děkuji Vám za identifikaci a prosím ještě o posouzení vhodnosti použití/nepoužití ke grilování při našem způsobu-tedy nechat shořet a používat jen žár s uhlíků(předchozí náš příspěvek.J a Olí
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
Josef. - Diamantový Zahrádkář (2694) - 148.243 (?), 25.2.2017 20:41
J a Olí, pokud bych měl na Vaši otázku odpovědět já - podle svého citu, nikoli zkušeností - pak bych se jalovcového dřeva vůbec nebál.
Ale jsou tu mnohem zkušenější udiči, grilovači.
Josef.
P.S. Vaši reakci s následnám dotazem jsem objevil až nyní, proto jsem se neozval dříve.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 213.2 (?), 2.8.2009 16:13
Přeji pěkný den. Jelikož u nás není nouze o meruňkové dřevo, táži se vás, jestli je vhodná na uzení. Slyšel jsem, že meruňka by se dala použít na uzení bez kůry. Je to pravda? Díky za odpověď.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 245.35 (?), 2.8.2009 22:01
Zdravim já udím jedině ovocnými stromi at je to třešeň, jabloň či švestka a vše bylo v pohodě, taky mi říkali že když nesundám kůru tak že bude maso nahořklé a pod., když sem jim dal pak ochutnat nic nepoznali že sem udil z kůrou. Akáty a podobnou dřevinu vůbec nepoužívám, pouze ovocný stromy a ted se chystám udit meruňkou. Georg
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 48.102 (?), 22.3.2010 21:10
Honza:
Zdravim uzenkáře..
Tak bych rád poprvé vyudil, ale nejsem si jistý zda a jaké dřevo s kůrou a naopak které bez kůry.To že švestka až uplně na konec a teda jak dlouho před koncem... je pro mě novina..
Dík.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | < 6, 7, 8, 9, 10
|
|
|