Mel jsem leta podobny problem, voda byla velmi "nestabilni", extreme tvrda (zkamenel mi pisek ve filtraci), proste peklo... A cele to vyvrcholilo tim, ze jsem jednou na jare, kdyz byla studna plna, bazen vypustil, vycistil a kompletne napustil. Po nastartovani zakladni chemii jsem se tesil na novou sezonu, ale ouha.. voda zacala zelenat az hnednout. Chvili jsem to zkousel utrhnout chemii, ale uplne spatne, navic steny a dno byly jako smirkovy papir. Takze zase vypustit, bazen vycistit, usazeniny seskrabat a za dlouhy penize jsem cisternama privezl vodu ze zaruceneho zdroje. A stal se zazrak... desetinove mnozstvi chemie okamzite reaguje, vsechno funguje jak ma, proste po nekolika sezonach boju si konecne bazen uzivam. Jenze kde vzit kvalitni vodu, kdyz vsude kolem me ve studnich je tak mizerna? V nebi... doslova. Nakoupil jsem nadrze a chytam destovou vodu. Ukazalo se, ze je kyselejsi (otocilo se mi PH), ale jinak naprosta parada. Neboli moje zkusenost - je to vodou, jednoznacne. Kdyz je spatna, nepomuze nic. A do bazenu nenaleju ze studny uz ani kyblik. Hodne stesti