|
Čím doplnit skladbu sadu
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10084) - 70.240 (?), 18.5.2016 21:00
Nějaký ten myrobalánek Vám jistě rád doporučí Miloš. S tou Althanovou máte bohužel pravdu, taky se nějak nemůžu dopracovat k dobré kvalitě. Zelená renglóda je ovšem delikatesní, tedy pro mě. Kvetení a plodnost je proti vedlejší Althanově zatím bídná. Jinak ty "kompůtky" ze Zelené renglódy to je lahůdka. Letos budu moct porovnat zrání Hermanu i Ruth Gerstetter, uvidíme. Těším se na obě. Juna by měla zrát společně s Hermanem, takže se jedná také o velmi ranou odrůdu slivoně. Tipala má také něco. Opál je velmi slušná slíva, vypadá spíše jako renglóda a zraje dříve než Oullinská, z které byla vyšlechtěna. Jistě si pořiďte tu Hanitu. Zkouším ji v 600 metrech, ale nevím, jestli mně jí dříve místní "neproženou komínem", společně s dalšími novými pološvestkami.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.255 (?), 19.5.2016 20:56
Tak pre Elenu je asi 450 metrov už asi veľa, ale v stredných polohách je výborná.Aká je Elena v okolí Parubíc pán Petr?
Škoda tej Hanity že je dosť citlivá na šarku, ale do oblastí kde nie je šarka je veľmi vhodná. Jano
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 47.253 (?), 24.5.2016 16:51
To máte jako s mým sousedem. Též si nenechá vymluvit, že "nejlepší na pálení je Stanley a ještě větší Topcosi". Tvrdí - je toho hodně, bečka rychle přibývá a má to šťávu. Na mé argumenty, že nositelem chuti jsou slupky a pecky, objemu pálenky cukry, nedbá. Mittwoch
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3
|
|
|
|
|
|
|