Příspěvky uživatele - 146.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ví někdo o ryngli/slívě zvané paví oko?, 24.5.2018
Paví vejce jsme měli za mého mládí. Vzhled měla jak píšete. Barva žlutá s červeným líčkem. Pamatuji se, jak bylo na zemi hodně spadaných plodů na kterých si pochutnávaly vosy. Z nostalgie jsem si ji narouboval a tak čekám jestli to bude ona.
Vysoké natě u brambor, 20.5.2018
Vysoké natě mi vyrostli pokud jsem brambory vydatně zaléval nebo hodně pršelo.
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 19.11.2017
Pěstuji odrůdu Diana. Nestříkám ničím. Plíseň na listtech likviduji otrháním zasažených listů. Listy dorostou, plody a stonky bývají bez plísně. Množení řízky s úspěchem používám.
Studený Briggs & Stratton 500 series nestartuje, 2.10.2017
Podobné problémy jsem měl i já s Briggs & Stratton. Rozměrově tam pasuje svíčka z motorové pily a tak jsem ji používal. Nartartovat studený motor trvalo hodně času a nervů.Pomohl mi až prodejce zahradní techniky. Doporučil mi "čtyřtaktní svíčku".... celý příspěvek >
Kdy naposledy posekat trávu?, 30.9.2017
S tím mechem máte pravdu. Já jsem ale řešil, kdy naposledy posekat trávník.
Kdy naposledy posekat trávu?, 28.9.2017
Na zimu posekaný trávník na krátko, podporuje růst mechu. Ještě více mechu vyroste, pokud je zima bez sněhu.
Šarka švestek, 19.9.2017
Je přehnojena dusíkem.
Pomoc s určením pokojovky, 30.8.2017
Říkali jsme ji ledovka.
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 28.8.2017
Až do loňského roku jsem pěstoval jen odrůdu Diana. Vždy stačilo otrhat napadené listy. Rajčata normálně dozrála a listy narostly. Jen vyjímečně se některé nakazilo. Letos jsem zasadil tři vychvalovaná Bejbína a mám problém s plísní na nich.
Vosy - jak na ně?, 21.8.2017
Letošní rok se vyznačuje velkou žravostí hmyzu a ptáků. Velkou úrodu jahod nám sežrali kosi a vrabci. Nepomohla ani síť. Podobně dopadl černý, červený a bílý rybíz a moruše. Bílý rybíz pomohly zlikvidovat vosy, včely, sršně a mouchy. Maliny vysál... celý příspěvek >
Pryskyřník, 18.5.2017
Na podzim aplikujte na louku dolomitický vápenec nebo vápno.
A zase ty fleky na listech rajcat, 14.5.2017
Podle mne, by to mohlo být způsobeno přemokřením kořenů a přílišným sluncem, neotužilých rajčat. Možná je zachráníte ostříháním listů a zasazením na záhon. Rajčata jsou jako plevel, vyrostou i bez kořenů.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 15.3.2017
Nejvytahlejší sazeničky uděláte na parapetu, kde večer topíte. Protože je večer teplo a není světlo. Ráno je světlo a zase chybí teplo. Já nakličuji semínka na bojleru. Když jsou malé klíčky, tak je vysadím a nechám na parapetu vyrůst. Další fáze je... celý příspěvek >
Okrasná mini mandarinka, 3.3.2017 Obsahuje fotku
Byla pěkná a zas bude. Pokud jste ji jinak neublížila. Třeba přehnojením, postřikem či přeléváním, tak ji na jednu hodinu nechte ve vodě, ať se napije bal půdy. Pak ji nechte okapat, aby nestála ve vodě. Plody nemusíte trhat. Varianta druhá... celý příspěvek >
Moruše, 22.2.2017
Pěstuji Trnavskou moruši. V roce 2015 jsem měl slušnou úrodu. Polovinu úrody jsme sklepali do plachty. Ostatní plody již nešly oklepat ani po přezrání. Loni byla poloviční úroda a oklepat se nám nepodařilo nic. Je to typické u moruše?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika