Tipy pro nejlepší zdobení vánočního stromu

Tipy jak ozdobit vánoční strom
Zdroj: Pinterest

Vánoční stromek v obývacím pokoji není jediný, který můžete v této sezóně ozdobit! Venkovní vánoční stromky stále získávají na popularitě, a to nejen kvůli použití venkovních světýlek na stromcích před domem. Sváteční prodejci nyní nabízejí umělé vánoční stromky, které jsou určeny pro venkovní použití. Vánoční stromky můžete umístit na verandu, zadní terasu nebo přední dvorek! Pokud plánujete venkovní výzdobu vánočního stromu, podívejte se na následující tipy pro nejlepší zdobení vánočního stromu!

1. Vyberte ten správný strom

Při výběru umělého vánočního stromku existuje několik faktorů, které byste měli zvážit. Nicméně, jeden z nejdůležitějších aspektů, na který byste měli dbát při nákupu stromku určeného pro venkovní použití, je označení „vnitřní/venkovní použití“, které naleznete na krabici nebo štítku. Tyto speciální stromky jsou vybaveny UV ochranou, která jim pomáhá odolávat působení slunečního záření a chrání je před nepříznivými vlivy, jako je vítr a vlhkost. I když mohou být o něco dražší než obyčejné stromky, jsou navrženy tak, aby vydržely několik sezón venku. To je výhoda oproti živým vánočním stromkům, které po svátcích často končí na skládce. Doporučujeme zvážit stromek o výšce 6,5 metru s připojením na šestimetrový kabel se světly, což vytvoří skvělý vánoční efekt.

5 tipů pro zdobení vánočního stromu
Zdroj: Pinterest

2. Udělejte z toho týmové úsilí

Stejně jako dva vánoční stromky jsou lepší než jeden, je z hlediska bezpečnosti lepší, když dva lidé spolupracují na stavbě a zdobení stromku. Doporučujeme najít si někoho kdo vám pomůže vynést stromek ven a bude vás pozorovat na žebříku, pokud budete muset vylézt nahoru, abyste navlékli venkovní světla nebo zavěsili ozdoby na vyšší stromek.

3. Vyberte správné místo

Venkovní stromek můžete umístit na verandu, terasu nebo dokonce na dvůr! Při rozhodování, kam venkovní stromek umístit, je však třeba zvážit několik věcí: Pokud se jedná o vysoký stromek, ujistěte se, že je místo dostatečně blízko zásuvky, abyste mohli ke stromku vést prodlužovací kabel pro světla. Pokud máte velký stromek, musíte se také ujistit, že je plocha rovná a bezpečná pro postavení žebříku. A pokud je stromek na menší straně, ujistěte se, že je umístěn na místě, kde bude chráněn před větrem.

5 tipů pro zdobení vánočního stromu
Zdroj: Pinterest

4. Vhodná výzdoba

I když vám po dokončení výzdoby interiéru zbyly ozdoby, není dobré je používat venku. Nejenže je chladné počasí může popraskat, ale speciální detaily, které jsou na vnitřních ozdobách – jako jsou korálky, třpytky a samotná barva – mohou být snadno poškozeny přírodními živly. Pro venkovní zdobení stromku je nejlepší používat nerozbitné plastové ozdoby a všechny ozdoby a světla by měly být označeny jako bezpečné pro vnitřní/venkovní použití.

5. Zabezpečte stromek

Neriskujte, že se váš dokonale ozdobený stromek ve větru převrhne! Doporučujeme zajistit stromek pomocí stojanu a kolíků (které jsou často součástí balení stromku určeného pro venkovní použití). Pro menší stromky můžete také použít pytle s pískem nebo je umístit do velkého ozdobného květináče s pytli s pískem uvnitř.

5 tipů pro zdobení vánočního stromu
Zdroj: Pinterest

Závěrem lze dodat, že pokud se rozhodnete zdobit vánončí strom, je vhodné dodržet tipy pro nejlepší zdobení vánočního stromu. Mezi které patří výběr správného stromu, týmová práce, výběr správného místa, vhodná výzdoba a zabezpečení stromku, aby zůstal na svém místě.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno