Příspěvky uživatele - 146.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokus s bramborami, 23.5.2019
V tomto případě bych ničím nestříkal. Má to být přece výzkum.
Co s odnožemi u jahod, 20.5.2019
Tady je má inspirace. Zajímavé je, že na podzim nelikviduje staré listy. Ta podestýlka zamezuje růstu plevele. Na listech nejsou choroby. Plody neplesnivý a nemusí se podkládat. Při zakládání je třeba vytvořit podmínky lesa.
Co s odnožemi u jahod, 18.5.2019
Je mnoho různých způsobů jak pěstovat jahody. Záleží na okolnostech. Každý má jiné možnosti, a je ochoten strávit více času opečováváním. Když jsem pěstoval na fólii, tak jsem sázel sazeničky již v létě z prvních výhonů. Další rok jsem měl velké... celý příspěvek >
Založení jahodového záhonu, 24.3.2019 Obsahuje fotku
Já bych rád založil bezzásahové jahodiště. Na myšlenku mne přivedl kolega, který přes dvacet let jahody jenom sklízí. Po počáteční nedůvěře jsem mu uvěřil. Jahodiště nepleje, neokopává, nehnojí, nestříká a jahody jsou čisté bez hlíny. Je to prostě... celý příspěvek >
Skore cibuloviny do travniku, 31.1.2019
Sněženky, talovín a modřenec mi rostou všude. Bledule na vlhké stráni k severu.
Cibuloviny do květináče - dovnitř, 7.12.2018 Obsahuje fotku
Narcisy rychlit není problém. Horší je to s načasováním květu.
Mošt chytá plíseň - kde je chyba?, 8.11.2018
Problém je v tom, že jste neměl sterilní láhve. Já jsem používal OMNIA sklenice. Je to rychlé a stoprocentní.
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 3.11.2018
Už druhý rok jsem přestal řešit molici na pozdním zelí. Světe div se, zelí bylo pěkné.
Nemoci slepic, 11.10.2018
Na vašem místě bych vyčistil kurník. Dezinfikoval ho hydrátem, nebo vyhačeným na vzduchu mletým vápnem. Vystlal pilinami nebo slaměnou řezankou. Slepičkám bych omezil konzumaci kuchyňských zbytků. Čistá voda by měla být samozřejmostí.
Proč mi nechytají víčka?, 29.8.2018
Před lety jsem koupil víčka malá. Těsnění nedosedlo na sklenici celou plochou. Víčka byla s růžovým těsněním.
Marmeláda, po otočeení sklenic víčko odskočí vyteče, 12.7.2018
Za mých čtyřicet let zavařování se mi tohle nestalo. Občas něco trochu vyteklo mojí nepozorností. Problém by mohl být ve víčku, sklenici, nebo uzavírací hlavě. Prodávali se tu malá víčka či velké sklenice. Hlava může být opotřebovaná. Já například... celý příspěvek >
Lesní jahůdky, 11.7.2018 Obsahuje fotku
Moje jahůdky odvlhčují zeď. Ještě koncem listopadu jsem je zklízel. Nehnojím je, nezalévám, neokopávám. Mám je skoro všude. Jen je chodím ozobávat. To je život!
Rozblizlé hlavy ledových salátů - škvoři?, 9.7.2018
Nevidím logiku, proč sázet do foliovníku v létě salát. Žádným fujtajxlem bych ho nestříkal. Příští rok ho nasázejte na záhon.
Okurka hadovka - žloutnutí listů, 8.7.2018 Obsahuje fotku
Proč mi žloutnou kraje listů okurek. Hmyz ani exkrementy nejsou vidět. Podobný dotaz jsem již viděl. Byl ale bez odpovědi.
Fialky - světlejší květy, 21.6.2018 Obsahuje fotku
Africká fialka je hodně citlivá na světlo. Slunce spálí květy i listy. Málo světla má za následek světlejší květy a dlouhé řapíky listů. Z dvoubarevných květů se vytvoří jednobarevné. Někdy i jedna rostlinka mívá dvě barvy květů.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika