Příspěvky uživatele - 146.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Amarylis už kvete, 7.2.2017 Obsahuje fotku
U nás se pěstují amarylisy celoročně. Kvetou obvykle třikrát do roka. Někdo je má v květníku po jednom, někdo má květník plný cibulí. I já jsem podlehl té kráse a jeden čas je pěstoval. Pokud mají kvést, tak by měly být nejlépe na okně k jihu.
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 17.12.2016
Hoste...231.33. Dianu pěstuji téměř 20let. Vřele ji doporučuji. Zkoušel jsem jiné odrůdy, ale vždy jsem se k Dianě vrátil.
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 16.12.2016
Rajčata pěstuji ve fóliovníku. Pokud uvidím malé fleky plísně tak napadené listy otrhám. Někdy se stane, že na rostlině zůstanou jen plody s několika mladými listy. Zmenší se sice fotosyntéza, ale listy záhy vyrostou nové. Zajímavé, je že plíseň... celý příspěvek >
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 27.11.2016 Obsahuje fotku
Osm výhonů orchideje z toho šest aktivních. Mezi nimi i kvetoucí dvě miny orchidejky. Video je zde.
Zapalovací svíčka, 16.11.2016
Výrobce motorů obvykle doporučuje nejen výrobce svíčky, ale také konkrétní typ. To je velice důležité!
Jonathan, 9.11.2016
Budiš pochválen jonatánový mošt a taky burčák, který je lepší, než u nás prodávaný z hroznů! Skvrnitost nemívám v 380 m.n.m. a na vysokokmenu. Mívám lehce hrubou slupku a tyto plody bývají méně šťavnaté.
Kdo mi zabíjí slepice?, 1.11.2016
Ano, je to od ptáka. Bývá to když padá listí. Já natahuji nad plochu výběhu bílou pásku 2 až 4 cm širokou. Při přistávání ptáků pásky částečně zbrzdí let. Tím mají slepice více času na útěk.
Mrkev, 23.10.2016
Vždy jsem chtěl mít mrkev dlouhou, červenou a velkou jako v supermarketech. Po létech jsem se ji naučil pěstovat. Nejdůležitější jsou semena. Zalévat hodně a méně často. Mrkev včas vyjednotit a to podle toho jak ji chceme mít velkou. Mrkev vzejde... celý příspěvek >
Dýně a spol. - hodnocení 2016, 12.10.2016
Hokaido - dva výhony. Celkem délka 12 metrů. Úroda 7 větších dýní. Ochutnal jsem polévku a smaženou na grilu. Chuť mne nenadchla a tak svoji aktivitu budu směřovat jinam.
Víčka Omnia versus Twist, 27.9.2016
Oboje víčka mají svoje výhody a nevýhody. Záleží jenom na tom, které vlastnosti upřednostňujete.
Zachrana pri castecnem uhniti, 24.9.2016
V podstatě bych postupoval stejně. Možná by bylo dobré použít na zakořeňování stimulátor. A hlavně použijte půdu s pískem a méně zalévejte.
Jahody krásně kvetou, rostou ale neplodí?, 24.7.2016
Od známé jsem dostal frigo sadbu jahod z Francie. Neplodily. Tak jsem je vyhodil. Známá se ještě s nimi několik roků trápila a jelikož také dostatečně neplodily tak je vyhodila také. Pokud se výpěstky jakkoli liší od standardu tak je bez milosti... celý příspěvek >
Hokaido v nádobě, 21.7.2016
Mám deset metrů dlouhou rostlinu na kompostu a přesto se stává, že některé plody nevyrostou. Prostě to rostlina neutahne. Čím je větší kompost a kořenový systém, tím více bude zralých plodů.
Škvoři žerou ve skleníku, 17.6.2016
Udělejte si škvorochyt. Ten lze udělat z velké PET lahve, které uříznete dno. Do prostoru lehce nacpěte lněné a bavlněné hadry. Škvorochyt nechte na záhonu a škvoři zalezou dovnitř. Co s nimi uděláte, je již vaše volba.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 26.5.2016
Co je mi známo, tak Aromka Brno měla v hlubokém socialismu za úkol vyrobit macerát. Tímto se podařilo zefektivnit výrobu. Musím říci, že se jim to povedlo. Samotná výroba není jen o macerátu. Například ocet je velice důležitá surovina. Různé octárny,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika