Příspěvky uživatele - 9.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kysané zelí, 24.10.2019
Já myslím, že při kvašení je podstatné to zatížení obsahu, aby vznikajícím plynem zelí nelezlo nahoru a bylo stále pod vodou. Těsně přikryté to být nemusí. Ovšem když to vykvasí, tak každá chyba v těsnosti uzávěru způsobí okamžité kažení zelí. Takže... celý příspěvek >
Zatřižení větviček u týden zasazených stromků, 23.10.2019
On hlavní důvod pro ten jarní řez bude asi ten, že některé očko nemusí přežít zimu, vymrzne, vyklovne ho pták. A když to seříznete zcela přesně, tak to neraší tam kde potřebujete. Když zjara vidíte, která očka se probouzí, dá se to líp rozhodnout.
Lze podsadit pod starou jabloň mladou jako náhradu?, 21.10.2019
Ale to nelze takto řešit. Novému stromu určitou dlouhou dobu trvá, naž naroste do stínivé velikosti. A starý se musí skácet. Jediné řešení je nechat si tam firmou zasadit vzrosltý strom. Ale stínit hned asi taky nebude a nebude to fakt levné.
Dendrobium nobile, 16.10.2019
Nechával jsem je do vyschnutí a myslel si, že si z toho kytka ještě něco vytáhne. Semtam některý zakvete, ale celkově to moc pěkně nevypadá.
Pokus s bramborami, 16.10.2019
Přece " vo tom to je". Vyšlechtit to tak, aby to mělo požadované vlastnosti. Jako zábava (koníček) jistě zajímavý.
Jak vypudit krtka, 11.10.2019
Vadí tím, že žere žížaly, které zúrodňují půdu, zatímco krtek rozryje trávník (i neudržovaný) tak, že se po něm nedá přejít.
Uleželý hnůj pod stromy, 9.10.2019
Jestli tam máte úhor, tak zarýt. Jestli trávu, pak je to moc. Stačí jen "pocukrovat" co nejdrobnější kousky.
Akvaponický skleník. 10 x vyšší úroda, 3.10.2019
Málokdo to přizná.
Nároky ořešáku na vodu, 30.9.2019
Laický názor. co vídám ořešáky, rostou všude. Vyloženě ve vlhkých místech jsem je moc neviděl. Ořešáku trvá pět let než se dohrabe pro vodu a vypadá že neroste. A když se tam dohrabe, tak vystřelí do nebe.
Smiřické vzácné, 29.9.2019
Tušim, že se taky nazývá Pantátovo, nebo se pletu?
Matčino, 28.9.2019
To by mně zajímalo, kterýmu jablku u vás říkáte Matčino.
Mráz a hrozno, 22.9.2019
Cukr v bobulích zmrznutí brání, ale když by to bylo víc, poškodí se.
Novozalozeny travnik plny plevelu, 13.9.2019
Zase skoro všichni, jak je tu špatným zvykem, zapomněli vzít v úvahu kde bydlí. Mám u chalupy trávy, že bych vykrmil bejka. Když to seču, vypadá to podobně jako u PzH. Nepotřebuju tam mít green, stačí mi když po tom můžu chodit. A v okolí mám jak... celý příspěvek >
Konzumace plodů rajčete napadených plísní, 3.9.2019
Tak to si ty račata můžete koupit z hyperskleníků, budou na tom stejně, možná líp, protože tam mají detailně propracované technologie. Ale od prvního hokusu jste se dostal fakt daleko, žasnu.
Rozdělení zahrady plotem, 27.8.2019
5 m vysoký prales musíte sázet 5 m od plotu, takže si zaberete celou zahradu plotem. Něco co při 5 m výšky má šířku řekněme 50 cm musí být z železobetonu a ukotvené. Odstěhujte se k jiným sousedům.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika