Příspěvky uživatele - 9.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurek - pouze samčí květy, 16.7.2019
Tohle je prostě rok od roku jiné. Aspoň u nás. Mně letos plodí nakládačky od prvního plůdku jak o závod a jiné roky první plůdky jak o závod žloutnou. Zkusit trochu přihnojit, spíš slabší a častěji, ono se to rozjede.
Okurky nakládačky neplodí, 15.7.2019
Tohle ze začátku dělají všechny. Ty co nemají plané květy ty plůdky prostě pouštějí, ty druhé kvetou planě, to dělají všechny tykvovité. Jediná pomoc je včasný výsev, aby to plodné období bylo dřív.
Pomoc s výběrem odrůdy, 15.7.2019
Člověče vy nemáte kouska rozumu. Jak bude v takové poloze dělat z patnácti hlav víno k archivaci? Preference musí určit podle toho, co mu tam poroste, nezmrzne a uzraje a neposlední řadě co z toho vysněného sežene. Tím to tak zúží, že nebude nijak... celý příspěvek >
Bahno v bazénu po přívalovém dešti, 15.7.2019
Nevím, zkušenost nemám, ale tabletu bych dal až se to bude nějak blížit k cíli.
Pomoc s výběrem odrůdy, 15.7.2019
Když nebude chutnat ptákům, nebude ani vám a naopak. Jestli tam máte kosy a kvíčaly, musíte dát na hrozny pytlíky, jinak nesklidíte nic. Vybírejte rané a velmi ranné odrůdy. Už středně pozdní budou mít problém dozrát.
Bahno v bazénu po přívalovém dešti, 15.7.2019
Přidejte vločkovač hned, nechte chvíli promíchat a bez filtrace nechte do druhého dne. Kal by se měl usazovat na dně, pak ho vysajete ven do odpadu a zopakujete podle potřeby. Budete muset čistit stěny. Až se voda začne čistit, přidete přípravek... celý příspěvek >
Co utáhne kompost, 12.7.2019
Rajčata jako plodová zelenina potřebují dobrou výživu. Diskuse je ovšem zbytečná, protože tazatel napsal spíše konstatování. Nic nevíme ani o poloze, o půdě a zda je ochotný doplnit živiny umělými hnojivy. Dvě hrsti kompostu k rostlině rajčete i dýně... celý příspěvek >
Projasňovač - mám filtrovat nebo ne?, 10.7.2019
Přidejte přípravek proti řasám, nebo skalici. Jen chlorem řasy nezlikvidujete. S vločkovačem opatrně, přesně podle návodu.
Natření oken, štítu, 10.7.2019
Na před patnácti roky natřeném dřevě na povětrnosti nemůžete dosáhnout stejnoměrného vzhledu. To prostě nejde. Je to starý dřevo a bude mít vzhled starýho dřeva. To není žádná estetická vada.
Nízké pH a celková alkalita, 9.7.2019
"Koupat se v kyselině nechci" -  a přitom ji tam furt lejete. Nemám páru co s vodou je. Nepleťte "alkalinitu" s "alkalitou" Obojí je něco jiného, bohužel to první je naprosto nešťastný termín. Přečtěte si o tom někde na bazénářských webwch.... celý příspěvek >
Nízké pH a celková alkalita, 9.7.2019
Když do kyselýho bazénu rvete kyselinu, co čekáte, že se stane? Že se zvýší Ph?
Instalace čerpadla do kopané studny, 9.7.2019
Jenže se na to nesmí zapomenout. Což byl, spolu s dětmi, které si s vodou hrály, problém u mne. Takže "presscontrol" v podobě TSP a malé tlakové nádoby jsem nainstaloval a je to.
Trvalky pro včely, čmeláky, 7.7.2019
Možná děláte z předpokladů nesprávné uzávěry. Včely se chovají podstatně jinak než čmeláci a taky záleží, kolik je v okolí včelstev.
Písková filtrace nefiltruje, 7.7.2019
Máte špatně přepínací ventil - nastaveno na cirkulaci.
Stále plodící maliny, 6.7.2019
Ochutnat sortiment asi opravdu nepůjde. Dozvíte se jen subjektivní názory. Zde můj. Pěstuju Heritage. U nás vcelku spolehlivě dozrává sklizeň na letorostech, běžně v říjnu obírám maliny. Sice by rády plodily do prosince, ale to nejde. Není nijak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika