Příspěvky uživatele - 224.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodná odrůda na moštování, 16.9.2016
Problém u Vilémova bude docela brzké moučnatění (pokud se bude skladovat a nepoužije se hned k výrobě moštu) a také střídavá plodnost - alespoň z místního pozorování. Jinak je to velmi vitální a zdravě rostoucí odrůda, i když chuťově průměrná. Ale... celý příspěvek >
Gabrovská se Bulharům povedla, 15.9.2016
"V tomto směru se musím poklonit Těchobuzické, která monilií letos netrpí prakticky vůbec. I spadené plody ležící 3 dny v trávě jsou čisté". Souhlas. Podobně i Č. rodná. Budu se opakovat, ale chuť spadlých a pár dní na zemi ležících plodů Č.... celý příspěvek >
Elena, 15.9.2016
Nějaké to foto-tlachání přidám o víkendu (kdo je pan Středa?). Elena jako jedna z mála zatím nemá žádné příznaky napadení šarkou ač je infikovanými stromy obklopena. Presentu mám, ale letos neplodila. 
Slivoň Anna Späth, 6.9.2016
Mám ji naroubovanou, ještě neplodí.
Stanley - nejde dužnina od pecky, 1.9.2016
Podobně si najděte např. z VŠÚO Integrovanou produkci jablek vhodných pro výrobu DV. Který prostředek do kdy používat.
Neznámá odrůda, 30.8.2016
Zeptejte se kolegy, kde přesně tu hrušeň koupil. Přes to zahradnictví se pak dá často dobře dohledat pravděpodobná odrůda. Většinou si vedou evidenci co objednali a prodali a těch odrůd hrušek asi zas tak moc mít v nabídce nebudou.
Totálne neškodný herbicíd, 29.8.2016
Ano, je to úhledné a když to majiteli takto vyhovuje, tak je to v pořádku. Já jsem spíše zastánce přírodnějších "živějších" typů zahrad, a to ne z důvodu lenosti :-). Sto lidí, sto názorů.
Špendlíky, 15.8.2016
Nevím. Je na zahradě dlouho - je to už starý strom.
Špendlíky, 15.8.2016
Zelenou mám určitě. Rozdíl může být ve špendlíkách - různé typy, různá doba zralosti. U mě se tyto sklizňově kryjí - spolu i s Althanovou r., Chrudimskou, Hanitou. Letos je sklizeň o nějakých možná 8 dní dříve. Špendlíky i ryngle lákají hlavně včely... celý příspěvek >
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 10.8.2016
Ale tohle podle mě není vysokokmen.
Mam ted zklizenou Aronii a nevim zda je jedla, 9.8.2016
Nevím. Použil jsem klasickou zelenou síť - vše spojeno, uvázáno. Letos jsem chtěl použít neco s menšími oky nebo záclonu apod., ale stejně jsem znovu dal tu zelenou síť. Chtěl bych vidět, jak to ty mršky dělají :-).
Mam ted zklizenou Aronii a nevim zda je jedla, 8.8.2016
"Asi 3 sezóny je u nás ptáci nechávali na pokoji a úrody byly ze 2 keříků velké (asi kýbl). Černé bývaly nejdřív koncem srpna, další sezńy zrály pokaždé dřív a dřív. Letos byly černé už před 2 týdny, tj. koncem července". Naprosto stejný vývoj i... celý příspěvek >
Opál, 5.8.2016 Obsahuje fotku
Tak toto by měl být Opál. Foto je z minulé soboty, ale přesto by už nějaké výraznější zabarvení mělo být na plodech asi patrné, ne? Nechám se překvapit, co z toho nakonec vyleze, možná je to jenom prvoroční opozdilec. Rouby jsou z VŠÚO.
Tegera - zkušenosti, 5.8.2016 Obsahuje fotku
Před týdnem první sklizeň Tegery - závěry z ní dělat nebudu. Chuťově nezklamala, ale ani nenadchla. Průměr.
Rajčata 2016, 5.8.2016
Také moc nemusím sladká rajčata, i když třeba Goldkrone pěstuju. Letos zatím, kromě standardu Bejbina, vládnou rajčata, jejichž semena pochází z plodů zakoupených v obchodní síti - Kumato a červené datlové původem z Maroka.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika