Příspěvky uživatele - 153.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Akane, Otava, Lord Lambourne Red, 16.5.2012
Lord Lambourne tu byl kritizován pro předčasný opad plodů a růst asi nebude také ideální (vyholování), nicméně jsem ho nikdy nechutnal, tak nemůžu soudit.
Z čeho (co lze "nasbírat" v přírodě) udělat živý plot?, 28.12.2011
Osobne jsem mel na zahrade jedli - po zhruba trech letech ranného mládí nasadila tempo více než půlmetrových ročních přírůstků - navzdory tomu, že bydlím v průmyslovém městě velmi hustých a krásně zelených.  Musel jsem ji s těžkým... celý příspěvek >
Degustace jablek v roce 2011, 15.12.2011
Chápu, že je degustace anonymní - tj. bez cedulek a nápisů. Ale pokud je její součástí hodnocení vzhledu, slupky, atd.. tak to až tak anonymní být nemůže.. nebo se pletu (?)
Sloupovité ovocné stromky, 25.10.2011
Pane Juraji, máte určitě v mnohém pravdu, ale zbytečně přeháníte což pak úroven příspěvku snižuje. Například ostružiník Navaho, který pěstuji neni možná sloupovitý, ale je vzpřímený výrazně více než klasický beztrnný ostružiník, který pěstuji hned... celý příspěvek >
Kam se poděl Šampion?, 20.9.2011
Šampion jsem sklízel společně s Rubínem a toto přímé porovnání mi ukázalo, jak je ta jeho sladká chuť ve skutečnosti fádní... Přesto jsem ho vysadil, ale neuhlídal jsem si otrhávání květů na malém stromku a růst se úplně zastavil a už nic... celý příspěvek >
Náhrada za Desert, 2.9.2011
Selenu zatím stihnu sníst po sklizni, ale budí dojem, že půjde chuťově dost rychle dolů.
Náhrada za Desert, 1.9.2011
Galu neznám, ale bude to pravděpodobné. Tříletý stromek Seleny mi plodí více než desetiletý Desert a to se ještě jedná o zapomenuté květy, které jsem neotrhal (snažím se nové stromy nepřetěžovat).
Citroník má problém, 12.8.2011
Za sebe hlasuju spíše pro přelití a pravděpodobně špatné místo (moc nebo málo světla). Mám doma citroník Meyerův a jako nezkušený pěstitel se s tímto žloutnutím setkávám poměrně často.. více často než bych si přál..
Co právě sklízíte?, 3.8.2011
Kladno 410m - Daria, ještě lehce nakyslé, ale tak chutná nejlíp. Jiné letní nemám.
Acerola, 6.12.2009
Aceroly mam asi pet let, kvetou skoro celou zimu, ale s plodama je to bida. Sice jsem se jich dockal, ale evidentne nebyly spravne dozrale - chut byla skoro nulova, i kdyz esteticky vypadaly moc hezky. Tezko rict, jestli mohou vubec spravne dozrat,... celý příspěvek >
Chci se napást na zahradě, 4.11.2009
Moruše je bohužel dost velký strom
Kiwi kolomikta - kvalita (chut) plodů, 22.10.2009
Tak jsem zkusil tvrde plody otrhat a doma dosly po nekolika malo dnech a chut je celkem dobra. Ale letni ovoce to holt neni, nicmene lepsi tahle nez vubec :)
Kiwi kolomikta - kvalita (chut) plodů, 5.10.2009
Ano, kdyby jablko, které má dozrávat v červenci až srpnu bylo ještě v říjnu zcela kyselé, tak ho vykopu. Navíc tady hraje roli velikost plodů, na letní osvěžení by to bylo zajímavý, ale na skladování..  to už si radši koupím klasické... celý příspěvek >
Umístění drobného ovoce, 2.10.2009
Osobně mám jahody v téměř celodenním stínu a kupodivu to nemá žádný vliv. Zrajou trochu později a pomaleji, ale to druhé je nakonec občas spíš výhoda :)
Kiwi kolomikta - kvalita (chut) plodů, 25.9.2009
Nevim, možná to neni zralý, ale je už skoro konec září a chut (hořko-kyselá) stále trvá.  Přitom to mám na relativně slunečném místě a myslel jsem, že to dozraje v srpnu.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika