Příspěvky uživatele - 153.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
strom pro zahradni sezeni, 11.11.2008
Nevím jak špendlík, ale spousta ovocných stromů má své okrasné "verze" - různé sakury, okrasné jabloně atd...   některé neplodí vůbec a některé jsou jen drobnoplodé, tak by mohly vyhovovat. Rychlost růstu je (dle mých zkušeností)... celý příspěvek >
angrešt, 29.10.2008
Rezistentní angrešty kupuju od Starkla - Invicta, Rolonda.  S padlím není žádný problém, chuťově dobré, i když první zmíněná přece jen trochu zaostává (ale ne moc) za starými odrůdami. Jediný problém je ve Starklovi - kupovat u něj... celý příspěvek >
Jakou jabloň do zahrádky, 24.10.2008
Rubín bych vysadil na lepší místo, mám s ním špatné zkušenosti na nechráněných místech.
Osázení kolem cesty, 23.10.2008
Kdybych sázel já, tak bych také uvažoval o nízkých růžích, které se používají na živé ploty.  Kvetou dlouho a hodně a nebudete muset každý rok půlku rostlin obnovovat.
Neprospívající hortenzie, 21.10.2008
Pokud je půda dobrá, tak by hnojení neměl být takový problém. Spíš bych to odhadoval opravdu na nedostatek vláhy, případně nárazové zalévání příliš studenou vodou nebo v nevhodný čas.
Omezení růstu lesního stromu na zahradě, 16.10.2008
Děkuju, vypadají moc hezky.  Ještě bych se zeptal, kdy je tedy stříháte, když je to 3x za rok??  
Přezimování sazenic smrčků v květináčích, 13.10.2008
Také zimuji smrčky jen tak v pálených květináčích venku a neřeším to. Jen myslím na to, abych je občas zalil. Zatím to funguje, i když je pravda, že poslední dvě zimy byly hodně mírné.
Omezení růstu lesního stromu na zahradě, 13.10.2008
Díky, zkusim to co nejdřív. Břízu mám na zahradě 3 roky a myslel jsem, že vydrží 20 let a pak půjde, ale ona roste tak rychle, že jsem to nečekal.
Omezení růstu lesního stromu na zahradě, 13.10.2008
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli někdo nemá zkušenosti nebo nápad jak omezit růst stromu na zahradě.  Bydlím blízko lesa a čas od času mi na zahradě vyroste buk, javor, bříza atd.   Docela rád bych si tam i nějaký takový strom... celý příspěvek >
nebezpečný smrk, 7.10.2008
Taky se může stát, že se rozhodnete strom porazit a nebude Vám to povoleno. Nejsem v tom odborník, ale v naší čtvrti mají velký smrk přímo vedle domu a po těch nedávných orkánech ho chtěli porazit, ale ŽP to nedovolilo.
Já se taky pochlubím, 4.10.2008
Jojo, to je pravda.  Růže nádherný, ale fotky by mohly být i lepší a ostřejší. Teda s prominutim 
Ozdobný plodící strom pro venkovní zahradu, 21.9.2007
Zdravím, nemám žádný urgentní dotaz. Přesto bych se zeptal na případné tipy...  hledám nový strom do zahrady, na viditelné slunečné místo, který by byl dostatečně atraktivní vzhledově a i třeba plodil - nemusí to být bůhvíco... ale nehledám... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování, 21.8.2007
Hodně květů, ale žádné plody?? Zvláštní, já mám taky borůvku od Starkla a co květ to plod až na výjimky. A to ani nemám opylovače ani se o ni bůhvíjak nestarám.
zimolez kamčatský - konec, 20.8.2007
Muchovníkem? Nebude to další risk??   Pěstuju oboje, ale oboje prvním rokem, takže jsem ani zimolez ani muchovník ještě neochutnal a tak nějak počítám s tím, že to může být zklamání..
Částečně samosprašné odrůdy, 10.7.2007
Leskora opylovače opravdu vyžaduje, jinak bude úroda víceméně symbolická (mluvím z vlastní zkušenosti). Můžu doporučit odrůdy Lerosa a Karola, i když jich bude asi možných více.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika