Sušení ovoce
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 238.6 (?), 9.4.2013 9:20, zobrazeno: 8891x
Dobrý den, rád bych se zeptal na Váš názor.Vím že zde jsou vlákna o sušení ovoce, samozřejmě jsem je četl.Zatím vzhledem k počasí nevíme jaka bude uroda ale jelikož na radu neni nikdy brzo ani pozdě tak jsem se rozhodl napsat.Hledal jsem na netu sušičky je jich tam spousta jak levné tak drahé nebo se dá sušit v troubě, něco je drahé finančně, druhé časově aj.Tak mě napadlo zdali někdo z Vás nezkoušel sušit v uzáku, proč mě to napadlo no prostě teplota jde regulovat, jde vytvořit teplo bez kouře jiné dřevo a podobně a myslím si že ten kdo má uzák a začal by sušit tak si muže dělat jinou práci než sedět u trouby.Já osobně to letos určitě vyzkouším jen mě mrzí že mě to nenapadlo už loni kdy jsem měl spoustu hub a mohl jsem to zkusit.Takže co vy na to má to cenu vyzkoušet nebo jste to už někdo zkusil, co mistr Big vy jste takový koumak nezkusil jste to?,díky za komentáře.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 238.6 (?), 9.4.2013 10:02
No samozřejmě mate pravdu že uzak je načichlý, psal jsem že to zkusim a jestli to náhodou někdo už nezkusil.Ale třeba u rajčat by to nemuselo vadit, vím že se prodávají sušená uzená třeba v itálii.A pokud se to vychytá třeba nechat pootevřené otvory v uzáku a nebo dvířka tak vím z vlastní zkušenosti z lonska kdy jsem zapoměl přidat kryt na vstupním vyvodu do uzaku kvuli rozptylu kouře že jsem se divil proč mam teplotu ale bez kouře.Takže jak jsem psal chci to zkusit a pokud někdo zkusil ad napíše o nic nejde jen o diskuzi o tom jak české a slovenské hlavičky na něco přijdou nebo né.A možná že to pujde uvidíme.ahoj.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|