|
Pet-lahve s vodou, 12.4.2013 Je to už tady popsáno je třeba trošku pohledat. |
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 12.4.2013 Nechci být rejpal ale nerostou tykve rychlejí takže by měli okurky mít náskok, alespon se to na hodně stránkach píše.Nebo je to odvozeno jakou metodou budete roubovat.Já třeba sadim tykve o 4-5 dní pozdějí než okurky i melouny, sice roubuju teprve 3... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Roubování melounů a okurek 2012, 11.4.2013 Dobrý den taky bych měl dotaz.Namáčím semínka tak jako hodně z vás já osobně v bylinkach ale co se chci zeptat zdali je vhodné namočit před vysetím taky seminka tykve na roubování.Děkuji. |
 |
Sušení ovoce, 10.4.2013 Zdravím jen maly dotaz, myslíte že by jste mohl udělat až tedy pojedete za maminkou udělat nějaké fotky i detailnější a nahodit je tady, já myslím že by se dalo v menším měřítku něco vykoumat a asi bych nebyl sám kdo by Vám poděkoval. |
 |
Sušení ovoce, 10.4.2013 Ano máte pravdu taky jsem četl o sušírnách co měli některé dědiny postavené, když byla velká uroda cela vesnice sušila ovoce na zimu.Hledal jsem zmínku na netu někde se ještě z části zachovali ale už jen zbořeniště které nikdo nepoužívál tak spadly a... celý příspěvek > |
 |
Sušení ovoce, 9.4.2013 No tak diky za reakce některé humorné no vypadam asi jak blbec ale co za zeptání nic nedam ale ty rajčata aspon trochu zkusim tak dik a mějte se. |
 |
Sušení ovoce, 9.4.2013 No samozřejmě mate pravdu že uzak je načichlý, psal jsem že to zkusim a jestli to náhodou někdo už nezkusil.Ale třeba u rajčat by to nemuselo vadit, vím že se prodávají sušená uzená třeba v itálii.A pokud se to vychytá třeba nechat pootevřené otvory... celý příspěvek > |
 |
Sušení ovoce, 9.4.2013 Dobrý den, rád bych se zeptal na Váš názor.Vím že zde jsou vlákna o sušení ovoce, samozřejmě jsem je četl.Zatím vzhledem k počasí nevíme jaka bude uroda ale jelikož na radu neni nikdy brzo ani pozdě tak jsem se rozhodl napsat.Hledal jsem na netu... celý příspěvek > |
 |