Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ta cyklostezka tam bude již určitě nějaké to desetiletí.Před deseti lety si pamatuji, jak jsem tamtudy jezdil na kole a to již byl asfaltový povrch docela rozrušený, teď je celý nově udělaný.Jestli to tam lesáci zapomněli, tak to je jejich velká blbost a velká nezodpovědnost.Zase na druhou stranu, pokud tyto borovice vykácí, na určitém místě zbyde akorát několik listnáčů a jinak nic.

Co jsem koukal, tak Kladno celkově,,kašle" na zdravotní stav stromů kolem komunikací.Několik let stál na rohu jedné křižovatky suchý smrk vedle polosuché břízy, ve větru se smrk vysoký cca 15 m zlomil asi 3-5 m od špičky a opřel se o břízu.Nechci si domyslet, co by se stalo, kdyby špička projela střechou osobního auta.Než smrk pokáceli, uběhly asi 3-4 měsíce.Dále kolem železnice a silnic vedoucí skrz nebo u lesa je nepočítaně suchých borovic již bez kůry (tloušťka kmene odhadem 10-30 cm) ve vzdálenosti několika m od komunikace.Vždy, když kolem jedu autem, tak si v duchu říkám, ať tam ještě pár minut vydrží, než ji minu.Z vlaku pozoruji, když zastaví v lese před návěstidlem, že mají již značně ztrouchnivělý kořenový krček, pokud se to tak dá nazvat.Možná to je jen problém ve vlatnictví pozemků, kde suché stromy stojí, ale město podle mne má nějaké páky na odstranění takto rizikových suchých stromů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika