|
Starkinson
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 169.162 (?), 17.11.2008 20:46
Až Vám začne rodit, nezapomeňte plody protrhávat. Zůstává jich i po červnovém propadu mnoho a to pak způsobí, že nejsou kvalitní. Oceňovala jsem na tomto jablku, že i bez postřiků bylo nečervivé, má tlustou slupku. V zimě ke konci uskladění náhle zmoučnatí, ale vypěstujete-li si výběr, sníte je dříve.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 151.2 (?), 17.11.2008 21:08
Dobrý den.Už kdysi, ještě za hlubokého socialismu, když jsem chodil do školy, jsme dostávali k obědu ovoce- jablko(ještě jsem netušil, že to byl Starkrimson),které bylo hodně štavnaté a tak pozoruhodně aromatické.Až později v dospělosti, když jsem se zajímal o sadařství jsem zjístil, že je to již zmíněná odruda.I když ji nemám(dočetl jsem se, že je náchylná a potřebuje zvýšenou chemickou ochranu) fandím ji a chtěl jsem ji tímto vyjádřít svou podporu.
ROSTAF
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
|
|
|