|
Příspěvky uživatele - 191.172
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vrúbľovanie, 30.10.2008 Mám divokú mirabelku z odkopku, alebo je to myrobalán? Neviem to určiť, rád by som to však preštepil, plody opadávajú, je to strašne ostnaté... Aký spôsob vrúbľovania považujete za najlepší a kedy? Aby som sa vedel pripraviť... |  | Jahodové jablko, 30.10.2008 O akom jablku by ste povedali, že má jahodovú vôňu? Známy mi ho ospevoval, ale nemal ho... |  |
|  | Vie niekto určiť odrodu?, 30.10.2008 Watervlietske... nenašiel som ani obrázok, ani popis vlastností... ale asi ho skúsim naštepiť... |  | Starkrimson, 30.10.2008 Vydrží skôr dlhšie, ale strašne mi ho chytá chrastavitosť a potom sa objavujú praskliny... Chuťovo...fajn, ale musí ešte postáť po oberačke... |  | Vie niekto určiť odrodu?, 26.10.2008  Majiteľ sám nevie, stromček doviezol z Poľska... šupka na dotyk mierne drsná... |  |
|
|
|