Hruškové recepty
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 174.166 (?), 23.8.2009 17:22, zobrazeno: 36500x
Letos to vypadá s úrodou hrušek dobře, a tak bych chtěla poprosit o recepty, jak zpracovat větší množství. Nemyslím zrovna metráky, ale kilogramy ano. Umím z nich povidla, samozřejmě kompot, buchtu s rybízem, a to je asi tak všechno, pokud je nechci zrovna nakládat do sudu. Máte někdo nějaký další vyzkoušený recept? Díky předem, Hanča
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 50.2 (?), 9.9.2011 15:23
Pane doktore, dovedl. Já si dělám prášek houbový každým rokem (rodina nemá v jídle houby ráda, ale jejich chuť ano).
Usuším houby a poté je na mlýnku na kávu,,rozemelu" na prášek. Je to velice praktické. Stejně postupuji i s bylinkami (bazalka, oregano, saturejka,...), dle délky mletí volím velikost produktu. Tudíž předpokládám, že se šusenými hruškami by to bylo podobné.
S pozdravem, Lenča
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 117.22 (?), 9.9.2011 9:43
Z prachandy se dělají výborná hrušková povidla, ty by byli do buchet jak dělaný. bombastic.1@seznam.cz
|
|
 |
|
 |
 |
|
babča - Stříbrný Zahrádkář (247) - 44.120 (?), 23.8.2009 19:42
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|