Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud rádi experimentujete, vyzkoušejte následující recept:

Křenové hrušky
Hrušky oloupeme, vyjmeme jádřince a nakrájíme podélně na čtvrtky. Naskládáme do sklenic, zalijeme nálevem na okurky a do každé sklenice přidáme ještě kousek křenu. Zavaříme a necháme odležet. Používáme jako přílohu k jídlu místo okurek. Nezapomeňte si sklenice správně označit, aby nedošlo k nemilé záměně s kompotem.

PS. Pracharandu mám umletou na prášek a používám ji stejně jako mletou skořici, nevím čím dosáhnete konzistence gumové koule…

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika