Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Protože je soli 30% vůči česneku a 20% z celé směsi bude sůl působit jako konzervace i při pokojové teplotě. Pro zachování senzorických vlastností však bude rozhodující chladno a temno. Nenačnutou skleničku bych se nebál mít uloženou ve sklepě (v létě max 18°C, v zimě min 4°C). Načnutou určitě ukládejte do ledničky.

Ale žádná pasta nenahradí požitek z čerstvého česneku tam, kde je čerstvý česnek požadován. Pro teplou kuchyni (např. do sekané, játrové zavářky,...) je ale pasta optimální.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika