15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu verandy

Veranda
Zdroj: www.everlineart.com

Velikonoční svátky jsou časem radosti, obnovy a nových začátků. A co lepšího, než začít s oslavami právě na vaší verandě nebo terase? Každý rok hledáme způsoby, jak oživit prostor kolem domu a vytvořit příjemné jarní prostředí, které bude vyzařovat radost a naději. Pokud toužíte po kreativních a cenově dostupných způsobech, jak zdobit vaši verandu na Velikonoce, jste na správném místě. Zde přinášíme 15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu, které vaši verandu promění ve veselé a útulné místo plné jarního půvabu. Od barevných věnců a rustikálních zajíčků až po elegantní květinové aranžmá, tyto nápady vám pomohou přivést ducha Velikonoc přímo k vašim dveřím. Připravte se na to, jak vaše veranda ožije kouzlem Velikonoc! Podívejte se následujících 15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu verandy!

Strom ozdobený vejci

Hledáte levné způsoby velikonoční výzdoby? Nepotřebujete mnoho peněz ani dovedností, abyste si vytvořili super roztomilý stromek s velikonočními vajíčky na verandu. Jedná se o základní řezání a lepení – s nejhezčím výsledkem, který budou vaši hosté milovat.

Možná máte některé věci po ruce, jako je sada na vajíčka, nůžky a tavná pistole, ale možná budete muset koupit nějakou květinovou pěnu a roztomilý terakotový hrnec, jako je tento, pro celý efekt.

Až budete hotovi, budete překvapeni, jak draze to vypadá. Ve skutečnosti se podobné dekorace prodávají v ošuntělých elegantních buticích za spoustu peněz, ale vy si můžete vyrobit vlastní DIY verzi nebo mnohem méně.

15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu verandy
Zdroj: craftsyhacks.com

Keř ve tvaru zajíčka

Další z 15 kreativních nápadů je keř ve tvaru zajíčka. Nejlepší na tomto velikonočním zajíčkovi je, že nejenže je jeho výroba velmi levná, ale můžete ho znovu použít i po skončení Velikonoc.

Můžete si koupit levný topiary, zde je spousta možností, nebo si vyrobit vlastní s polystyrenem, horkým lepidlem a mechem nebo topiary koule můžete naskládat na sebe a pomocí špejlí nebo horkého lepidla je udržet na místě.

Přidejte látkové uši, ocas a mašli kolem krku. Jakmile Velikonoce skončí, odstraňte ozdoby a ozdobte topiary na další svátky.

15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu verandy
Zdroj: craftsyhacks.com

Veranda v jarním duchu

Existuje několik věcí, kterými můžete verandu nebo terasu obohatit o sezónní prvky. Jednou z nejjednodušších je osvěžit věnec.

Můžete použít stávající květinový věnec a přidat do něj nějakou velikonoční výzdobu, například zajíčka nebo vajíčka. Pokud se chcete držet pouze jarního motivu, obtočte kolem dveří květinový věnec, jaký se používá k výzdobě svateb nebo venkovních večírků.

Nebo přidejte květináč s tulipány nebo ptačí klec naplněnou květinami. Květiny vám okamžitě připomenou jaro.

15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu verandy
Zdroj: craftsyhacks.com

Mrkev jako věnec

Udělejte něco jiného a vynechte letos velikonoční věnec. Vytvořte mrkev z tlusté drátěné oranžové stuhy, jako je tato, a vytvarujte ji do velkého kužele. Mrkev můžete udělat tak velkou, jak se vám bude líbit.

Kužel naplňte květinami nebo zelení, aby vypadal jako stonek mrkve. Pomocí stuhy ji zavěste na vchodové dveře. Vznikne tak opravdu roztomilá alternativa k tradičnějšímu věnci.

Do zeleně můžete také zapíchnout plastová vajíčka nebo přidat tulipány. Květinový věnec lze v průběhu roku měnit, aby byl sezónní nebo aby fungoval pro různé svátky, a to jednoduše tím, že vyměníte dekorace – stejně jako u ptačí klece, která má takový roztomilý ošuntělý vzhled.

15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu verandy
Zdroj: craftsyhacks.com

Rustikální zajíčci

Vyhněte se starým dekoracím zakoupeným v obchodě a držte se rustikálního venkovského motivu. Tito dřevění zajíčci jsou rozkošní a rozhodně mají svůj jedinečný vzhled.

Můžete jich několik seskupit u vchodu nebo na verandě a s některými pestrobarevnými umělými tulipány v kapse by vypadaly ještě sezónněji.

Luk z pytloviny na uších zajíčka a kolem krku dodává okouzlující nádech a stuhy byste mohli měnit podle toho, co se vám líbí, nebo udělat různé barvy pro každého zajíčka, pokud je vyrábíte ručně.

15 kreativních nápadů na velikonoční výzdobu verandy
Zdroj: craftsyhacks.com

Barevná a kreativní veranda

Použití soudržného motivu může verandě dodat ucelený vzhled. V tomto nápadu se síť přenáší z věnce na dveře, věnce i dekorací na verandě.

Jasné barvy v kombinaci se vzorovanou stuhou, která používá stejné barvy, vytvářejí výzdobu, která skutečně vyniká, a květináče u dveří používají stejné téma.

Tento druh výzdoby vám může umožnit být tak kreativní, jak si přejete, a přidat různé prvky Velikonoc, jako jsou zajíčci, vajíčka, velikonoční košíky a králičí uši, pokud jste připraveni jít s výzdobou až do konce a necítíte se stydlivě!

Barevná a kreativní veranda
Zdroj: craftsyhacks.com

Recyklovaný zajíček

Mluvíme o kreativitě! Tento zajíc je skvělým způsobem, jak znovu využít a recyklovat staré kusy nábytku, které se vám možná někde válí.

Tento králík je vlastně repasovaná noha komody nebo stolu. Namalujte ho, přidejte ozdoby a máte opravdu roztomilou ošuntělou dekoraci, která se dokonale hodí k tématu verandy ve venkovském stylu.

Ozdobte ho stuhou nebo pytlovinou, jako je tato, kolem krku králíčka a namalujte mu roztomilý výraz obličeje. Pokud máte více nohou, které můžete použít, budou vypadat skvěle i ve skupině.

Recyklovaný zajíček
Zdroj: craftsyhacks.com

Veranda s velikonočními dekoracemi

Pokud se necítíte na všechny zářivé barvy, méně někdy znamená více, pokud jde o jarní výzdobu verandy. Přidejte na verandu drobné velikonoční prvky, například dřevěnou bednu s umělými vajíčky uvnitř sena.

Nebo několik květináčů s tulipány dodá prvek jara, aniž byste to přehnali.

Zkuste pro dekorativní polštáře hodit na dřevěnou lavici nebo vyberte pár dřevěných králíků, které přidáte vedle vašich květináčů pro přírodní zobrazení, které je příjemné a ne příliš jasné.

Veranda s velikonočními dekoracemi
Zdroj: craftsyhacks.com

Velikonoční girlanda

Girlandy jsou skvělým způsobem, jak zvýraznit zábradlí na terase. Podívejte se blíž – tento věnec jsou ve skutečnosti roztomilé výřezy velikonočních vajíček a králíků!

V kombinaci se zelení vytváří super stylové prohlášení v pastelových barvách, které neodvádí pozornost od vašich stávajících dekorací, ale ani nepřehluší vaši terasu.

Můžete si vyrobit nebo koupit vlastní girlandu nebo si ji pořídit zde a přidat do ní, co se vám líbí, ať už jsou to nějaké tulipány, malá vajíčka nebo dokonce květinová girlanda místo obyčejné.

Velikonoční girlanda
Zdroj: craftsyhacks.com

Posezení na verandě

Vašemu stolu a židlím letos na jaře něco chybí – roztomilý středový prvek. Tohle je nejen opravdu snadné, ale je to naprosto rozkošné a vypadá to jako něco, co jste si koupili ve funky butiku.

Je to prázdná skleněná lucerna naplněná plastovými velikonočními vajíčky, jako jsou ta, která si můžete koupit zde za super nízkou cenu a použít pro více řemesel (stejně jako na Velikonoce!).

Můžete udělat barevné nebo jít elegantně se zlatými nebo stříbrnými vajíčky, nebe je limit. Jedná se o elegantní způsob, jak použít prázdnou lucernu, zejména pokud ji ve skutečnosti nepoužíváte jako zdroj světla, a opravdu přitahuje oko přímo na stůl.

Přidejte k židlím odpovídající polštáře na přehazování, abyste vzhled spojili a vytvořili útulné místo k sezení.

Veranda
Zdroj: craftsyhacks.com

Konev jako váza pro květiny

Máte někde prázdnou konev? Oslavte období, kdy všechno kvete, přidáním svazků čerstvých květin do vintage kovové konve.

Celkový efekt je retro elegantní. Zkombinujte spoustu různých druhů barev květin a typů, aby to vypadalo, že je přeplněná polními květinami, čímž získáte duhový vzhled, díky němuž bude konvička vypadat, jako by byla plná květů.

Můžete také seskupit plechovky různých barev nebo velikostí a vytvořit tak větší expozici.

15 kreativních nápadů
Zdroj: craftsyhacks.com

Růžová velikonoční dekorace

Znáte ty velikonoční bonbony s příchutí marshmallow. Vyrobte si vlastní obří verzi, která bude hlídat vaši verandu!

Tyto nadměrné verze oblíbených bonbonů jsou prostě rozkošné. Můžete si je vyrobit nebo koupit a přidat do velkých květináčů plných odpovídajících květin, abyste vytvořili opravdu roztomilou expozici, která vykouzlí úsměv na tváři hostů.

Ozdobte displej přidáním stuh kolem krku králíků, sladěním květináčů s králíky nebo naplněním květináčů vajíčky nebo stonky s malými vajíčky, abyste jim dodali velikonoční atmosféru.

15 kreativních nápadů
Zdroj: craftsyhacks.com

Velikonoční věnec

Přidejte pastelově zbarvená umělá velikonoční vajíčka na jednoduchý věnec a získejte elegantní výzdobu dveří, která je spíše elegantní než přehnaná. Pastelové barvy vypadají decentněji než světlé.

Uvažte nahoře velkou mašli ze široké stuhy s květinovým potiskem a máte jednoduchou, ale účinnou jarní dekoraci na dveře, která je cenově dostupná, roztomilá a není nevkusná.

Dřevěný králíček však může vypadat na spodní straně docela roztomile!

15 kreativních nápadů
Zdroj: craftsyhacks.com

Květináče s květinami a zajíček

Z velkých kovových plechovek můžete vytvořit staré květináče, které můžete natřít pestrými jarními barvami. Nebo můžete květináče doplnit ručně malovanými dekoracemi, jako jsou vajíčka nebo květiny.

Zkombinujte velké a malé květináče do skupiny a natřete je různými barvami. Soudržnou expozici vytvoříte přidáním sošky králíka, která má doplňkové barvy.

Nemusíte to přehánět s množstvím různých předmětů, pokud jich použijete několik správným způsobem, mohou vypadat skvěle.

15 kreativních nápadů
Zdroj: craftsyhacks.com

Veranda s věncem a velikonočními dekoracemi

Poslední z 15 kreativních nápadů je tato veranda. Strategicky umístěná barva vždy funguje. Použijte venkovní lavičku jako římsu pro květináč.

Přidejte na dveře věnec a vezměte si jednu barvu, která je v obou těchto dekoracích. Pak ji použijte jako akcentní barvu na svém věnci. Vytvoříte tak ucelený vzhled, který je jasný a elegantní.

15 kreativních nápadů
Zdroj: craftsyhacks.com

Celkově lze říci, že Velikonoce jsou časem, který si zaslouží oslavu plnou barev, radosti a naděje. A co lepšího, než sdílet tuto atmosféru s ostatními prostřednictvím kreativní a útulné výzdoby na vaší verandě. Od jednoduchých a cenově dostupných řešení až po výrazné a elegantní dekorace, existuje nespočet způsobů, jak přivést ducha Velikonoc k vašim dveřím. Doufáme, že vás 15 kreativních nápadů z dnešního článku inspirovalo. Přejeme vám veselé Velikonoce a mnoho krásných chvil na vaší okouzlující verandě!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno