Příspěvky uživatele - 154.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pitaya, 15.9.2009
Dobrý den. Dnes jsem viděl v Makru prodávat plody tohoto kaktusu a chtěl bych se zeptat. jestli se dají z polodu získat životaschopná semena. Dále bych se chtěl zeptat, kde se dají případně sehnat rostlinky tohoto kaktusu. Díky.  Ž.
Sloupovité jabloně, 14.9.2009
Dobrý den, na jaře jsem koupil 3 druhy sloupovitých jabloní a během roku na každé z nich vyrosly dva terminály. Chtěl bych se zeptat, jestli mám jeden z terminálu ustříhnout, abych zachoval jejich "sloupovitost" a vyhnul se do budoucna... celý příspěvek >
Třešeň Van a její stříhání, 11.7.2009
Dobrý den, já bych se chtěl také zeptat na střih třešně. Minulý rok jsem koupil třešeň KORDIA. Po zasazení jsem provedl výchovný řez. Letos mi udělala asi metrové přírůstky, které jsem musel asi o 1/3 pokrátit, jinak je vylamoval silný výtr (to... celý příspěvek >
Nemoc ořešáku, 6.7.2009
Dobrý den, já mám také problém s plody ořešáku. Začaly se mi na nich dělat černé tečky, listy a přírůstky jsou jinak v pořádku. Chtěl bych se zeptat, jestli to náhodou nemůže být tím vlhkým a deštivým počasím. Ž.
Mars, 21.4.2009
Já mám na zehradě vysazené tři mladé ořešáky a Mars je jediný, který se ještě neprobral.
Nejranější hrušeň?, 18.4.2009
Díky za typ. Ještě bych se rád zeptal, jestli je v letních hruškách také rozdíl v době dozrávání, nebo jestli všechny dozrávají (zhruba) ve stejném období. Ještě jednou děkuji.  Ž.
Nejranější hrušeň?, 17.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká odrůda hrušek dozrává nejdříve. Do budoucna bych si chtěl takovou pořídit. Předem děkuji za radu.
Jak udelat optimální jezírko pro žáby?, 16.4.2009
Že by žáby zamořily vodu? Já mám jezírko pro lekníny (asi 2 x 4 m) ve kterém ročně odchovají skokani a ropuchy tisíce pulců. Podle mé zkušenosti Vám mohu říci, že pokud jsou v bazému pulci, je voda 100% čistá, bez řas a hnijících zbytků rostlin.... celý příspěvek >
Trávník až ke kmínku, 15.4.2009
Díky za bradu. V polovině března jsem trošku hnojil Cerelitem, tak by to (snad) mělo být OK.
Vrtule třešňová, 15.4.2009
Dobrý den, dnes jsem koupil několik žlutých desek, které by mi měli pomoc proti červivosti třešně. Chtěl bych se zeptat, kdy se mají tyto desky vyvěšovat a jestli mají vůbec nějakou účinost. Díky za radu.
Trávník až ke kmínku, 15.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se ještě zeptat, jak a kdy mám dusík ke stromkům dodávat (jaký přípravek je nejvhodnější, v jakých intervalech atd.) Díky za radu.  Ž.
Mají se otrhat květy z loni zasazených stromků?, 15.4.2009
Minulý rok v březnu jsem zasadil meruňky (Bergeron, Karola, Maďarská, Sabinovská, Velkopavlovická, Leskora). Všechny krom Karoly poprvé kvetou. Počítám, že mé meruňky většinu květů shodí a když ne, tak sám většinmu otrhám. Počítám, že nechám na... celý příspěvek >
Trávník až ke kmínku, 15.4.2009
Díky za radu, udělám to tak jak píšete. ž.
Trávník až ke kmínku, 14.4.2009
Chtěl bych se zeptat, jestli by šlo dát ke kmínkům např. límec ze širší plastové trubky, která by zamezila kontaktu tlející travy a kmínku.
Trávník až ke kmínku, 13.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký průměr má být okop okolo mladých stromků (třešeň, broskvoň, meruńky, jabloní a hrušně). Mám v plánu mulčovat čerstvou rávou ze sekačky a proto bych se chtěl zeptat, jakou vrtvu ke stromků můžu nasypat. A ještě... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika