Příspěvky uživatele - 154.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání starších stromů, 10.4.2009
Díky za radu, já tedy ještě pár týdnu počkám. Ž.
Stříhání starších stromů, 10.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli již mohu prořezat své asi 20 let staré švestky. Jednalo by se pouze o odstranění některých menších větví. Díky za radu. Ž.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 10.4.2009
Tak to j docela rozdíl. Tak to já se raději poohlédnu po levnější. 
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 9.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak veliký strom to je za tch 230Kč. U nás v zahradnictví mají asi 50-ti centimentrovou za 299Kč. Díky. Ž.
Vlašský ořech - odrůda Hospodin (červené jádro), 8.4.2009
Dobrý den v loňském roce jsem koupil v našem zahradnictví červenoplodý ořešák s názvem Rubra. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli s ním máte někdo zkušenost a v kolika letech začíná tento roubovanec plodit. Díky za Vaše zkušenosti.  Ž.
Kdy oresaky zkratit a jakym zpusobem, 8.4.2009
Děkuji za rady. Ořešák tedy nechám růst, jenom mu uříznu jednu větev, která sahá až k zemi a brání nám v sekání trávy. Ještě bych se Vás chtěl zeptat, jestli někdo máte ořešák, kterému stejně jak tomu mému některé větve rostou skoro převysle a tvoří... celý příspěvek >
Mars, 7.4.2009
Dobrý, koupil jsem si roční špičák ořešáku Mars a chtěl bych se zeptat, jestli mu mám ustřihnout špičku, aby vytvořil korunku, nebo jestli ho mám nechat růst a on si vytvoří korunku sám. Špičák má momentálně asi 1 metr. Díky za radu.
Kdy oresaky zkratit a jakym zpusobem, 7.4.2009
Dobrý den, mě jeden prodavač v zahradnictví radil, že mám větve u 20 let starého ořešáku minimálně o 1/3 zkrátit. Prý tím docílím lepší růst nových větví a tím lepší úrody. Prý je chyba ořešák neřezat, protože tím pádem prý starší větve... celý příspěvek >
Rozestupy mezi ořešáky, 7.4.2009
Děkuji za odpověd. Ž.
Řez staré meruňky, 5.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jestli je už čas na výchovný řez mladých meruňek, nebo jestli mám ještě nějaký čas počkat. Díky za informaci.
Řez broskvoní zasazených jaro 2008, 5.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli už je možné ostříhat broskvoně, které jsem zasadil na jaře 2008 jednalo by se o výchovný řez. Dále bych se chtěl zeptat, jestli už je možné ostříhat stejně staré meruňky, které budou již brzy kvést. Díky za... celý příspěvek >
střih mladé švestky - konkrétně, 3.4.2009
Já bych se rád zeptal, jestli už můžu začít stříhat (řezat) své švestky, které jsem sázel minilé jaro. Děkuji.
Jabloň - poraďte prosím jakou?, 1.4.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptet na jabloň Karmína, pěstujete jí někdo? Jaké má plody? Na jaké podnoži se jí daří nejlépe? Děkuji za informaci.
Špičák, jak dál?, 1.4.2009
Dobrý den, rád bych zde zakončil toto vlákno. Firma JUKKA mě hned druhý den telefonicky kontaktovala a k mé připomínce k dodávce stromků se postavila tak, jak jsem ani nedoufal, za čož bych je zde chtěl pochválit, protože s podobným přístupem jsem se... celý příspěvek >
Špičák, jak dál?, 30.3.2009
Díky za informaci.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika