Příspěvky uživatele - 154.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Série Top, 26.2.2009
Já jsem koupil minulý rok na jaře Tophit. Zatím roste pěkně, větve tvoří docela pěknou korunku, moc nepřerůstají (na rozdíl od jiných druhů) a kmínek pěkně sílí. Chtěl bych se zeptat, jestli mám větve letos zkracovat, i když drří poměrně pěknou... celý příspěvek >
Sázení lísek, 26.2.2009
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jak daleko od sebe by se měli sázet mladé, lísky (keře). Chtěl bych si zasadit několik odrůd vedle sebe (3-4). Nebude to dělat problémy? Díky všem za odpověď. 
Co teď s kadeřavostí?, 26.2.2009
Myslíte, že by to už šlo? Samozřekmě za předpokladu, že nebude pršet, nebo sněžit?
kaštan jedlý, 26.2.2009
Chtěl bych se zeptat, jestli má cenu zkusit vypěstovat stromky z kaštanů, které jsem zakoupil v hypermarket (země původu Čína). Nejde mi o plody, ale o srom. Zkoušel jste to někdo? Poroste to? Nevymrzne to? Díky za radu.
Nashi, Hosui, Kumoi, 23.2.2009
Díky za odpověď, pokud bude příští rok plodit, plody samozřejmě také otrhám, aby strom nebysilovaly.
Nashi, Hosui, Kumoi, 23.2.2009
Dobrý den, letos plánuji náku dvou, nebo tří odrůd a proto bych se Vás rád zeptat, za jak dlouho začíná Nashi plodit a jestli vyžaduje nějaký speciální řez. Dále bych se chtěl zeptat, jaký rozestup mezi sebou tyto stromky potřebují. Děkuji za... celý příspěvek >
Kdy žezat lísku, 22.2.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy se dá prováděl řez lísky. Potřebuji zakrátit (popřípadě vyřezat) vertikálně rostoucí neplodící větve, které přirostli za minulý rok. Dá se to udělat v tomto období? Díky za radu. Ž.
Co teď s kadeřavostí?, 11.2.2009
Díky, počkám na příznivější počasí.
Co teď s kadeřavostí?, 11.2.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné v tomto mrazivém počasí provádět postřik mědnatým přípravkem CHAMPION. Na podzim jsem to nestihl. Díky za odpověď.
Barcelonská líska, 6.2.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo s touto lískou praktické zkušenosti. Zajímá mě, jestli je náročná, jakou má kvalitu ořechů a v kolika letech začíná plodit, pokud je roubovaná. Děkuji.
co poroste pod velkou borovicí?, 6.2.2009
100% souhlasím, ne jenom jabloně a brosvoně jsou stromy. Nádherná borovice rostoucí u souseda jistě zpříjemní zdejší okolí. Pokud se někdo rozhodne pěstovat v zahrádkářské kolonii borovoci, ta ať si ji pěstuje. Ať si pěstuje třeba sekvoje, ale za... celý příspěvek >
Mars, 3.2.2009
Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tento ořešák vhodný na sušší půdy. Dále bych se chtěl zeptat, za jak dlouho začne rodit roubovanec ořešáku Mars. Děkuji všem za odpověď.
Red Gigant, 3.2.2009
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na náročnost, plodnost a kvalitu plodu této odrůdy. Děkuji.
Černé maliny, znáte je?, 2.2.2009
Dobrý den, dnes jsem narazil v jednom internetovém obchodě na nabídku černých malin. Chtěl bych se zeptat, jestli s nimi máte nějakou zkušenost, jaké mají nároky a jakou mají chuť.  Díky za odpověď.
Nemocn jaboň - foto, 1.2.2009
Díky za rady. Zahradu jsem získal teprve nedávno, je pravdou, že řez některých stromů se mi moc nelíbí. Snad se to dá časem napravit i když jsem začátečník. Tato jabloň je na dost podmáčeném stanovišti, podle informací je více jak 10 roků stará a má... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika