Ale normální koupený sušený jiaogulan je prostě perfektní nasládlý čaj s mnoha účinky - pamatuju si, že když jsem ho pil před dvěma lety skoro pořád, tak jsem se cítil fakt skvěle:) Jediná nevýhoda je, že to prostě něco stojí a není to takový pocit, jako vypěstovat si vlastní.
Zásadní otázka tedy je, co musí člověk splnit, aby ten vypěstovaný se alespoŇ blížil tomu kupovanému. Ideální by asi bylo, kdyby sem ti lidé, kteří ho mají dobrý, napsali, na jakém stanovišti ho mají, v jaké půdě a kde ho koupili:)
Jinak se nebojte si na test koupit pár gramů od p. Nepustila, to je chuť:)
Můj jiaogulan po zimním růstu asi 4 metry (mírné zalévání, bez hnojení v malém květináči) na jaře na slunci totálně seschl a teď si malinko obrazil a lebedí si při zemi, růst se mu nechce. Ale taky je to tím, že jsem se o něj úplně přestal starat - no přišel jsem i na jiné rostliny:)