Máme tu další dva pokusy. :)
Pokus 1.
Čerstvé lístky jsem spařil horkou vodou a důkladně propláchl studenou, vymačkal, pak znovu studenou, otřepal a nechal usušit na slunci.
Barva nic moc, chuť skoro nijaká. Tudy cesta nevede. :)
Pokus 2.
Česrtvé lístky jsem dal na rozpálenou teflonovou pánev (WOK) a za občasného promíchání pražil. Čekal jsem, že ucítím charakteristický zápach čerstvě spařených lístků, ale ten se nedostavil, jen vůně velmi vzdáleně připomínající oříšky. Lístky jsem pražil, dokud nebyly suché. Část z nich (30-40 %) zhnědla.
Barva světlá žluto-zelená, po pachuti ani stopy. Čaj je mírně nasládlý a chuťově se to s předchozími pokusy nedá srovnat (mnohem lepší!).
Nicméně, skočím si koupit originál, abych mohl porovnat, jak moc se liším od skutečnosti. Přesto doporučuji vyzkoušet. :)