Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V jedne knizce bylo, ze merenim ph se vlastne zjisti kyselost a tu je potreba pak necim upravit. Nemyslim si, ze by ovocna vina byla spatna (vsechna vina jsou ovocna...). Musi byt kvalitni surovina a da to samozrejme trochu prace. Co mohu ze zkusenosti rici, tak vina, ktera jsem vyrobil a chutnala mi tak jsou to: visne, sipky, boruvky, trnky (ne svestky), rybiz. Tyto vina jsou dobra i chutove a byla hned pryc (pochutnaval si na nich i ten, ktery vina normalne moc nepije). Dobry je pak liker z kulicek cerneho bezu+rumu+kafe.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika