Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na pěťoura?, 7.11.2014
Pane PP. uz to z pana Standy leze, ze mu pod hnedou textilii roste taky plevel jako mne. Co se tyce ryti, Vasi poznamku jsem nepochopil. Nejsem sam, co trochu ryje, nekdo radsi pouziva techniku, proc ne. Kazdy tu velikost obdelavane plochy,... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 7.11.2014
Netvdím, že potlačí růst veškerých plevelů ... tak k cemu to je? Skoro pochybuji, že pan J.R. ví jak vypadá pěťour, když tvrdí, že mu roste i pod ... proc si zase vymyslite? Psal jsem, ze jsem slozeni plevele pod hnedou textilii nezkoumal a... celý příspěvek >
Biozahrada?, 7.11.2014
Pane Stando, opet se mylite, resp. o tom nic nevite. Vymyceni nestovic predchazela dohoda USA a SSSR (to je verejne znamo, Vam bohuzel nikoliv), jine armady to oficialne nemaji k dispozici. Nicmene, pokud se nepletu, armada USA sve vojaky proti... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 7.11.2014
Nevim co chcete dolozit, kupte si hnedou netkanou textilii (pan Standa rovnez) a vyzkousejte si to. Ja jsem ji vyzkousel a nikomu ji nedoporucuji. Povazuji za zcela absurdni, abych neco dokladal lidem, kteri s hnedou textilii nemaji zadne zkusenosti... celý příspěvek >
Biozahrada?, 7.11.2014
Jo abych nezapoměl - pravé neštovice (už několik desítek let je jen vzorek patogenu v rukou armády USA, jinak byl celosvětově zlikvidován očkováním). Pane Stando, to Vam rekli kde, ve VUMLu? Tak to souhlasi, opomneli Vam sdelit, ze vzorek ma i... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 6.11.2014
Rostlina vytvoří 5 000- 30 000 semen, semen, která jsou schopná klíčit po dobu delší než 11 let. Teplota pro klíčení: 5-7 °C, optimum 22 °C. Zdroj - BASF Ochrana rostlin zde. J.R.
Třešeň Kordia opylování, 6.11.2014
Zkusenosti nemam, ale uvadi se Skeena, Benton, Sandra Rose, Stardust. Podivejte se zde na tabulku, opylovac by mel kvest ve stejnem nebo nejblizsim obdobi (pollination period IV-V) jako Kordia. J.R.
Jak na pěťoura?, 6.11.2014
Půda se pod hnědou či šedou textilií neohřeje na potřebných 58°C ... pod hnedou textilii se puda ohreje vic nez na zahonu. Nepochopitelna jsou Vase nelogicka tvrzeni. J.R.
Jak na pěťoura?, 6.11.2014
A kde jsou ty Vase pomatene teploty? A kde jsou uvedene teploty pod netkanymi textiliemi (zejmena rozdil mezi cernou a hnedou)? J.R.
Jak na pěťoura?, 6.11.2014
Ve Wikipadii se uvadi... Nažky si podrží klíčivost dvě i více let, klíči na světle.  J.R.
Tvarování třešně, 5.11.2014
Jiste mate vice zkusenost, ja jsem zatim vzdy ocka vyslepoval. Slo mi o to, ze pro laika, ktery dostane do ruky poprve spicak, je to ponekud des, nevi co s tim a chtelo by mu to podrobneji vysvetlit. J.R.
Tvarování třešně, 5.11.2014
Dik za odpoved. Podle mne je to pro laika lepsi, kdyz ocka vyslepi, situace se mu "zprehledni" (a mozna to i lepe roste). Konkurencni vyhon muze pripadne odstrihnout az v lete. J.R.
Jak na pěťoura?, 5.11.2014
Plevel jsem nezkoumal, jednalo se o jarni vysadbu frigosadby jahod, tedy zkultivovany zahon, zryty na podzim i na jare pred vysadbou. Hneda netkana textilie je podle mne (temer) k nicemu. J.R.
Jak na pěťoura?, 5.11.2014
Pod hnedou netkanou textlii mi plevel vyklicil a rostl bez problemu. Zrejme je castecne prusvitna sluncem (nedoporucuji). J.R.
Tvarování třešně, 5.11.2014
Neni dobre u spicaku (klacku) na jare (po vyraseni) vyslepit nepotrebne pupeny a nechat jen 5-6 pupenu? J.R.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika