Příspěvky uživatele - 9.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 9.3.2017
Omlouvám se, tady na zahradě je to trochu off topic, ale neodpustím si alespoň stručnou poznámku: Mezi montovnami, naftořepkou a solárními elektrárnami je jedno pojítko a to štědré dotace. Od jisté doby zastávám přesvědčení, že drtivá většina dotací... celý příspěvek >
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 8.3.2017
SfK: Můžete prosím upřesnit ty herbicidní účinky? Zajímá mě to proto, abych se jim případně vyhnul. Mám Reldan 22, nikoli starý Sumithion, ale je možné, že některé rostliny jsou citlivé na organofosfáty obecně.
Kanadské borůvky - hnojení slepičáky, 7.3.2017
"sliepky nemám rád, príliš nahlas kotkodákajú a sú - s prepáčením - blbé" Já jim to na pekáči všechno odpustím
Hecht 790 BS, 6.3.2017
Toto by mě také zajímalo. Hlavně bych rád věděl, jak si kultivátor poradí se silně utuženým travním drnem při obnově trávníku - kolik v takovém terénu utáhne nožů, co na to spojka, motor, jak je stroj fyzicky zvladatelný a podobně.
Průsaková hadice ve skleníku, 3.3.2017 Obsahuje fotku
Mám v plánu vyzkoušet tuhle hadici. Jde dát buďto dírama nahoru a pak rozprašuje a nebo otočit dírama k zemi a zalévá přímo ke kořenům. Máte s tím někdo zkušenosti?
Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 28.2.2017
Použití insekticidů je plýtvání času, peněz a práce. Ti škůdci jsou zalezlí ve dřevě a pod kůrou, kam se žádný insekticid nedostane. Osud stromů, do který se pustí dřevokazný hmyz, bývá obvykle zpečetěn. Bohužel.
Otáčení slunečnice za Sluncem, 20.2.2017
Oblíbená pokojovka Oxalis Triangularis každý večer zavírá svoje listy do tvaru tříhranného šípu. Je to docela zajímavé to pozorovat a je to asi nejvíce "akční" pokojovka, která mění vzhled dvakrát během dne. Na wikipedii je pěkné časosběrné video.
Jak ostříhat kiwi?, 17.2.2017
V žádném případě nestříhejte kiwi v období vegetačního klidu. Rány se nezahojí dostatečně rychle a dochází k masivnímu klejotoku a rostlinu to oslabí a zpomalí v růstu.
Thuje právně chráněné odrůdy množení, 12.2.2017
Ano, v principu nějak podobně, jak jste naznačila. Např. ovocnářská školka si musí sjednat licenci na množení dané odrůdy s tím, kdo ji vyšlechtil a patentoval. A protože dnes je šlechtění dost velká věda, je to většinou tak, že specializované... celý příspěvek >
Thuje právně chráněné odrůdy množení, 11.2.2017
Patentované odrůdy obecně - pokud to máte pro sebe nebo pro známé, tak to nemusíte vůbec řešit. Hlídají se jen školky a nebo eventuelně nějaký horlivý dobrodinec, který by to nabízel na internetu ve velkém. Majitel patentu nebo licence musí prokázat,... celý příspěvek >
Amarylis už kvete, 11.2.2017
Mně letos nevykvete. V paneláku, mezipatře, mi nějaký "dobrák" ulomil celé poupě
Jakou sekačku?, 30.5.2016
V Mountfieldu jde nakupovat jen cca 1-2 měsíce v roce, když vyhlásí ňákou tu jejich akci. Ale pozor, není akce jako akce, v některých to je ještě dražší než obvykle :-D Schválně jsem nakouknul a sekačku, kterou jsem koupil před rokem za 12990, teď... celý příspěvek >
Hobby ofukovací set s tlakovou nádobou, 22.5.2016
Ano, dnes se používají bary, kde 1 bar = 0.987 atm. Opravdu zásadní rozdíl :-)
Líska neroste, 22.5.2016
Konstatování, že někdo něco pozoruje, ještě není nějaké tmářství a duchařina. To je až vyvozování naprosto nepodložených a zcestných teorií ve snaze zaplnit neznámo. Ostatně, jedním ze základů vědy je právě pozorování. Paní Lída pozoruje, že se v... celý příspěvek >
Jak zakopat slivovici, 22.5.2016
Jen k tomu DVD, kupte to nejkvalitější co seženete, na archivaci. Běžný media jsou dobrý tak akorát na vypalování stáhnutých filmů. Měl jsem i jedny "speciální" CD, z kterých se po 2 měsících ztratila třetina obsahu :-)
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika