Příspěvky uživatele - 38.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Septoriová skvrnitost?, 11.7.2014
Díky za rady. Rajčata jsou v kýblech, 2x hnojeno Kristalonem plod a květ. Můžete mi doporučit nějaký konkrétní přípravek?
Septoriová skvrnitost?, 10.7.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, myslíte, že se jedná o septoriovou skvrnitost?
Roubované melouny - choroba, 29.5.2014
Vysadila jsem je ven, fleky se tvořily stále, tak jsem je po nějaké době stříkla Rovralem Aquaflo. Nijak zvlášť to nepomohlo, navíc jsem měla pocit, že rostliny moc nerostly. Pak jsem to přestala řešit, protože jsem stejně nevěděla, co s tím. Nakonec... celý příspěvek >
Rajčatům opadávají listy, 20.5.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, odrůdám Rosada a Sladkaja začaly upadávat listy. Na stonku mají takové jakoby nádorky, objevila jsem to i na listech. Netušíte, co by to mohlo být? Ostatní odrůdy jsou v pořádku. Přikládám foto.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 16.5.2014
U nás fouká hodně i normálně a poslední tři dny to byl opravdu extrém. Cukety jsou zválené, polámané listy, u dvou zůstala jen stopka. Ony se asi dají do kupy, ale myslím, že rychlejší bude zasadit nové.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 16.5.2014
Já měla venku pouze cukety... měla je správné slovo. Včera jsem si zasadila do kelímku další semínka. Rajčata by to jistě nepřežily.
Rajčata - skvrny na listech, 12.5.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu. Na listech téměř všech sazenic rajčat se objevily postupně usychající skvrny. Není to na všech listech, třeba jen na jednom nebo dvou. Pěstební podmínky nejsou ideální, semínka sadím až koncem března. Rajčata pěstuji... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 3.5.2014
Já tedy nevím jak u vás, ale u nás (Vysočina) to byl včera masakr! To jsem ještě neviděla. Já rajčata venku naštěstí ještě nemám, pouze klasiku jako saláty, kedlubny atd. Ani se mi nechce jít podívat, jak to na zahrádce vypadá...
Spodní listy česneku žloutnou, 25.4.2014
Můžu aplikovat i pomocí konve? Nebo je nutný rozprašovač? Měla bych počkat, až bude příznivější předpověď? Myslím tím předpověď přeháněk, aby mi potřik nesmyl déšť... díky za radu.
Nastja slastena klicivost, 23.3.2014
Mně pomohly parazitické hlístice. Nějakou dobu byl klid, ale už jsou mrchy zase zpět. Chci vysévat dnes, takže mi nezbyde nic jiného, než je zase koupit.
Sklizeň rajčat 2013, 15.1.2014
Přesně, Stupické stálo za nic, rostliny pořádně nevyrostly, rajčat jsem sklidila tak pět, no katastrofa. To samé Green zebra.
Rajčata pro sezónu 2014, 15.1.2014
Já si názvy rajčat vytisknu, potom zatavím do folie, vystřihnu, udělám děrovačkou dírky a provázkem přivážu k rajčeti.
Pálení jablek, 30.12.2013
1D zastavuji při 8-10% 2D zastavuji cca. při 40% (od 50% neustále kontroluji čirost a chuť)
Skladování cibule a česneku, 28.10.2013 Obsahuje fotku
Ano, ano, též mám vyzkoušeno, že takto vydrží až do nové sklizně. Sklizený česnek svážu tak po sedmi kusech a pověsím ven pod stíněný přístřešek. Po uschnutí očistím od hlíny, zastřihnu stonek a opět po několika kusech svážu. Mám ho v kuchyni a v... celý příspěvek >
Motor 1D80, 13.9.2013
Dík na servisy se podívám Ale rád bych kdyby někdo poradil jak se tonto motor seřizuje Rád se v tom pohrabu Motor jsem doma taky složil Předem děkuji
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika