Příspěvky uživatele - 238.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
zásilková zahradnictví, 22.4.2008
A co zahradnictví? Z jakého jste kraje? I na výstavách jako je hobby České Bud, Zahrada Čech v Litoměřicích, Flora Olomouc je na prodej spousty krásných a zajímavých keřů.
kvetoucí keře pod živý plot, 18.4.2008
Mám ráda mochnu, kromě žluté růžová, bílá, oranž., nižší je i trojpuk, pokryvné růže, perovskie.
Čím přihnojit habr, 10.4.2008
Jaké výšky může plot z habru dosáhnout bez řezu?
Volně rostoucí živý plot, 10.4.2008
Mohl byste sem dát nějakou foto? taky mě to zajímá.
Rozdíl mezi kdoulí a kdoulovcem, 9.4.2008 Obsahuje fotku
Kdoulovec.
rajčata - rady pro začátečníky, 1.4.2008
My máme taky jílovitou půdu, tak do díry na sázení dám kompost nebo alespoň do stávající zeminy přimíchej kupovaný univerzální substrát.
kosatečky, 25.3.2008 Obsahuje fotku
Asi Iris reticulata, krásné nízké kosatečky, skalkové. Po odkvetení je vsaďte ven, na skalku nebo na okraj záhonu. Na zimu se nechají v zemi, kvetou brzy, po krokusech. Nebo s nimi.
Máte zkušenosti s Zahrada-online.cz, Lucon Bulbs, Basik, atd?, 13.3.2008
Denivky a nějaké cibuloviny jsem měla na podzim objednány i od kgardens.org. Ještě nic z toho nevykvetlo, ale rostlinky a cibulky byly pěkné a už lezou ze země.  
Trvalka na obrubu záhonu, 12.3.2008
Skalkové hvozdíky.
Máte zkušenosti s Zahrada-online.cz, Lucon Bulbs, Basik, atd?, 12.3.2008 Obsahuje fotku
Od obou Lukonů objednávám už léta pravidelně pro sebe i kamarádky. Mají opravdu velkou nabídku, že je vždy co objednat, spíš už nevím kam to zasadit. Taky se mi stalo, že hlavně trvalky byly horší a už se nevzpamatovaly, cibule mají hodně velké a... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 7.3.2008
U nás nevím, ale nedávno jsem našla tuto stránku http://www.irinas-shop.de/
špinavá okna ve skleníku, 5.3.2008
Poradíte někdo, čím mýt na jaře okna ve skleníku? Myslím zevnitř. Část jich je zelená, hlavně ty na sever, snad od nějakých řas. Myjete je něj. čistícím prostředkem nebo něj. roztokem Sava? 
Vzdálenost thují od drátěného plotu, 29.2.2008
Opravdu by to tak vadilo, vidět na zahradu přes zimu? Vždyť se tam celkem nic neděje. A naopak na jaře mi těší, že se tam zastaví lidi, co chodí okolo a pochválí, co tam kvete.  Ale i ze stálezelených nejsou jen túje. Co tisy, cypřiškynebo... celý příspěvek >
Melouny na Šumavě, 26.2.2008
Já jsem je neměla, ale minulý rok jsem viděla reklamu na zahradnictví v Sušici. Teď mi tu vyskakuje vedle článku na ploše reklama www.studiogarden.cz. to je myslím ono.
Biozahrada?, 22.2.2008
Taky jsem měla několik let po sobě chodbičky v porku a čím jsem ho sklidila déle, tak to bylo horší. Minulý rok jsem ho vytrhala už na konci srpna a zpracovala. Většinou ho nakrájím do mrazáku. Stejně už pak tolika nevyrostl a hlavně byl zdravý... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika